Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112

Bedste hårvitaminer 2024 – Frisørens guide til hårvitaminer bedst i test

Hvis du overvejer at investere i hårvitaminer, synes jeg, at det er en rigtig god idé. Det kan dog være en overvældende oplevelse at vælge blandt de mange hårvitaminer, der findes på markedet. Jeg har derfor lavet denne test, hvor jeg har samlet ti vitaminer til håret.

Her er noget for både mænd og kvinder. Disse kosttilskud er fuld af vitaminer til håret, der give dig et sundt og stærkt hår, en sund hårvækst og alle de vigtige vitaminer, håret har brug for.

Der findes efterhånden mange hårvitaminer på markedet. Mange af kosttilskuddene indeholder vitaminer, såsom biotin, A-vitamin, D-vitamin og B-vitamin. Vi vil senere i artiklen kigge nærmere på disse vitaminer til håret. Lad os først tage et kig på disse vitaminer til håret.

Hvilke produkter er med i bedste hårvitaminer bedst i test

#1 Hairlust Hair Growth Formula Gummies

hairlust hårvitaminer

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Bidrager til vedligeholdelse af normalt hår
 2. Velsmagende vingummi vitaminer
 3. Fri for sukker, gelatine, gluten og laktose

Produktdetaljer

Disse velsmagende vingummi vitaminer fra Hairlust indeholder biotin og zink, der begge bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår. Hairlust Hair Growth Formula Gummies er lækre, tygbare vingummi vitaminer. De er ideelle til dig, der ikke kan lide at sluge piller, og disse lækre vingummi vitaminer til håret er nemme at huske.

Kosttilskuddet er fri for sukker, gelatine, gluten og laktose, og så er de veganske hårvitaminer. Dette gør tilskuddet ideelt til nærmest alle personer og alle hårtyper. Vingummierne er baseret på naturlige smags- og farvestoffer. Du får 90 vingummier, hvilket svarer til én måneds forbrug.

Dette kosttilskud er nemt at integrere i din daglige skønhedsrutine, og du får en række unikke egenskaber, som håret vil elske.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe Hairlust Hair Growth Formula, hvis du er ude efter veganske vitaminer til håret, der ikke indeholder sukker, gelatine, gluten og laktose. Her får du virkelig et godt produkt. Disse Hairlust Hair Growth Formula vil sikkert gøre håret smukt og lækkert. Du får alle de vitaminer til håret, du har behov for, og så er kosttilskuddet tilmed velsmagende. Hvad mere kunne man ønske sig?

#2 Yuaia Haircare – Hårvitaminer

Yummi Gummi - Hårvitaminer

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Veganer- og allergivenligt
 2. Indeholder bambusekstrakt
 3. Indeholder 5.000 µg biotin

Produktdetaljer

Her får du igen et godt kosttilskud til håret i form af yummi gummi. Disse skønne yummi gummi er helt fri for gluten, laktose og gelatine, de er veganske, og så kan de også bruges af allergikere. Yummy gummi er med til at vedlige holde et normalt hår og er anbefalet af danske frisører. Sprængfyldt med lækre ingredienser, såsom biotin, vitamin B12 og folsyre, vil du få flotte lokker med yummi gummi. Indeholder kun naturlige smags- og farvestoffer.

Yummy gummi er et kosttilskud, der opretholder dine lokker indefra takket være de gode ingredienser. Yummi gummi indeholder desuden vitaminer, såsom vitamin B6, A-vitamin og D-vitamin. B12 og D-vitamin er begge vigtige for kroppens celledelingsproces. Derudover indeholder yummi gummi 40 mg bambusekstrakt, der er rig på silica.

Disse vitaminer til håret kommer i søde hjerteformer med jordbærsmag.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter vitaminer til håret, der bidrager til vedligeholdelsen af et normalt hår, er Yummi Gummi vitaminer til håret et godt bud. Disse hair gummies er velsmagende og styrker håret indefra. Her får du mange vitaminer, som dit hår vil elske. Dine lokker vil sikkert takke dig for at indtage Yummi Gummi.

#3 Sugarbearhair Hair Vitamins 60 Pieces

Sugarbearhair Hair Vitamins 60 Pieces

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder masser af vitaminer til håret
 2. Vegetariske og allergivenlige
 3. Højt indhold af biotin

Produktdetaljer

Med disse Sugarbear Hair Vitamins får du et kosttilskud, der er velsmagende og sjovt i form af vingummi vitaminer. Vingummiet indeholder et væld af vitmainer, såsom A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, E-vitamin samt B6 og B12. Derudover er de beriget med biotin, der er kendt for sine gode egenskaber for håret.

Disse bear hair vitamins vingummi vitaminer kan med fordel bruges af både vegetarer og allergikere, og de er ikke testet på dyr. De er fri for gluten, soja, gelatine og jordnødder. Smagen kommer fra ægte bær og citrusfrugter, hvilket giver dem en naturlig og forfriskende smag. Vitaminerne kan bruge til alle hårtyper og er et unisex-produkt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et produkt, der ikke indeholder animalske produkter, er dette kosttilskud lige noget for dig. Vingummierne smager godt, indeholder ingen kunstige farver og indeholder vitaminer, såsom vitamin A og biotin, der vil hjælpe med at give dig et sundt og stærkt hår, og de vil styrke håret indefra.

#4 Hairlust Hair Formula Tablets for Women

Hairlust hårtabletter

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Højt indhold af silica, biotin, selen og zink
 2. Veganske
 3. Vedligeholder normalt hår og hud

Produktdetaljer

Disse Hairlust Hair Growth Formula tablets indeholder et højt indhold af silica, biotin, selen og zink. Vitaminerne er desuden veganske. Tabletterne indeholder masser af gode vitaminer og mineraler, som dine lokker vil elske. Udover et væld af vitaminer og mineraler indeholder dette kosttilskud desuden bambusekstrakt, der også vil styrke dit hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du foretrækker dine hår vitaminer i form af tabletter, er disse vitaminer til håret lige noget for dig. Her får du rigtige vitaminer, der bidrager til hårets sundhed og styrker håret. Her får du masser af vitaminer, såsom B -vitamin og andre gode vitaminer til håret. Disse hair vitamins er nemme af gøre en del af din daglige kost og rutine.

#5 VITAYUMMY Hair & Nails Vitamins Giftbox

Fremhævede egenskaber

 1. Give stærkere hår og stærkere negle
 2. Plejende sammensætning af vitaminer og mineraler
 3. Højt indhold af folsyre og biotin

Produktdetaljer

Disse vitayummy hair vitaminer til håret er perfekte til dig, der ønsker stærkt hår og at øge neglenes sundhed. Vingummierne har en dejlig smag af hindbær, og de er nemme at inkorporere i din hverdag. Vingummibamserne har en plejende sammensætning af vitaminer og mineraler, der virker positivt på dit hår og dine negle. Vitaminerne indeholder et højt indhold af folsyre og biotin, der bidrager til vedligholdelsen af dine lokker. Derudover indeholde de D-vitamin og B12, der hjælper med celledelingsprocessen, hvilket giver flotte nye hår.

Disse vitaminer til håret er veganske og fri for både kunstige smags-, farve- og sødestoffer. Den røde farve på vingummierne kommer fra hindbær, gulerod og æble.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have vitaminer til håret. Vingummierne indeholder masser af vitaminer, som dine lokker vil elske. Alle vitaminer i disse vingummier er gode for både dit hår og dine negle, og hvis du ikke kan lide at sluge piller, er disse vingummier lige noget for dig. Med et væld af vitaminer og mineraler vil du hurtigt se resultater med disse lækre vingummier.

#6 Hairlust Hair Formula Gummies For Men

HairFormulaGummiesforMen2

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Smagfuldt og næringsrigt
 2. Udviklet til mænd
 3. Veganske og sukkerfri

Produktdetaljer

Med disse Hair Growth Formula gummies får du et smagfuldt og næringsrigt kosttilskud. Disse Hair Growth Formula gummies er udviklet til mænd og kommer dig til undsætning, hvis håret trænger til kærlighed. Hair Growth Formula gummies indeholder vitaminer og mineraler, såsom biotin, zink og selen, der giver dig en flottere manke.

Derudover smager vingummierne dejligt af hindbær og blåbær, og de er nemme at huske hver dag. Her får du alle vitaminer, håret har brug for.

Hair Growth Formula gummies er veganske, sukkerfri og fri for kunstige smags- og farvestoffer, hvilket netop gør Hairlust Hair Growth Formula ideelle for alle.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe Hair Growth Formula gummies, hvis du gerne vil give håret masser af vitaminer og mineraler. Her får du et godt produkt til mænd, der er ideelt, når håret trænger til lidt ekstra kærlighed og pleje. Så invester blot i Hairlust Hair Growth Formula, og se, hvordan håret bliver smukkere og smukkere.

#7 Hair Growth Formula Tablets for Men

hårvitaminer mænd hairlust tabletter

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet til mænd
 2. Indeholder de bedste vitaminer til håret
 3. Naturlige, veganske og allergivenlige

Produktdetaljer

Disse Hair vitamins tabletter til mænd er særligt udviklet netop mænd. Dette tilskud indeholde samtlige vitaminer, som dit hår har behov for. Her får du vitaminer, såsom biotin, zink, selen og kobber. Kosttilskuddet er naturligt, vegansk og allergivenligt.

Hair Growth Formula Tablets for Men er et kosttilskud til håret for mænd, og indeholder bl.a. biotin, zink og selen, der bidrager til at vedligeholde et normalt hår. Desuden indeholder tabletterne kobber som bidrager til en normal pigmentering af håret. Alt sammen i ét samlet kosttilskud!

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et kosttilskud til mænd, så er du disse vitaminer til håret et godt bud. Du får en sund cellevækst, sunde hårstrå, og du vil opleve, at håret vokser bedre.

#8 Smuuk Skin HairBooster 180 Pieces

Smuuk Skin HairBooster 180 Pieces

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder masser a B-vitamin
 2. Sikrer normal pigmentering af håret
 3. Indeholder kobber

Produktdetaljer

Her får du et tilskud, der indeholder et væld af vitaminer til håret. Kosttilskuddet indeholder masser a b-vitmain samt kobber, selen, L-cystein, taurin, padderrookeekstrakt og hirseekstrakt. Kosttilskuddet indeholder desuden zink og biotin, der bidraget til et hår, der er normalt samt normal pigmentering af håret.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et tilskud til håret fyldt med B-vitaminer, vil du elske dette kosttilskud. Her får du en række B-vitaminer, der alle er med til at styrke håret og sikre et sundere hår.

#9 Livol Hair & Nails Gummies – 60 stk.

Livol Hair & Nails Gummies - 60 stk

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Skøn smag af skovbær
 2. Indeholder biotin, zink og selen
 3. Sikre sundere hår og negle

Produktdetaljer

Med disse vitaminer gør du både hår og negle sundere. Kosttilskuddet indeholder blandt andet biotin, zink og selen, der er godt for både hår og negle. Derudover smager disse vingummier skønt af skovbær, og de er nemme at gøre til en del af din dagligdag. Hvis du ikke bryder dig om at synke piller, er disse vingummier er godt bud på et kosttilskud til håret. Her får du alle de hår vitaminer, som du kan ønske dig.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter gode hår vitaminer, er disse vingummier et godt valg. Du vil opleve et mere glansfuldt hår, og du vil hurtigt se, hvordan du får sundt hår, når du tager dette tilskud. Hvis du gerne vil have sundt hår, fyldigere hår og smukt hår, er dette tilskud lige noget for dig.

#10 Biotin Kapsler med B7-vitamin

Biotin Kapsler med B7-vitamin

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Godt til tyndt hår og hårtab
 2. Højt indhold af biotin
 3. Nok til ét års forbrug

Produktdetaljer

Her får du et kosttilskud, der er godt som supplement til en varieret kost. Hvis du oplever tyndt hår, vil du elske dette kosttilskud. Du vil opleve at få et sundt hår og et tykkere hår ved at tage dette supplement. Kosttilskuddet er særligt udviklet til mænd og kvinder, der netop har problemer med tyndt hår og hårtab.

Biotin kaldes ofte for vitaminer til håret, da det er essentielt for hårvækst og hårpleje.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du ønskere tykkere hår, er dette kosttilskud ideelt. Det er særlig udviklet til hårtab og tyndt hår, så hvis dette er noget, du kan genkende, vil du kunne få glæde af dette tilskud. Dette er et godt tilskud som en del af en varieret kost.

Hvad indeholder hårvitaminer?

Det kommer helt an på det givne produkt, men der er som regel nogle vitaminer, som næsten alle hårvitaminer indeholder. Hårvitaminer er ideelle at benytte, hvis du eksempelvis har spaltet hår, fedtet hovedbund, knækket hår, du gerne vil forebygge hårtab, eller du oplever andre hårproblemer. Det kan også være, at du bare gerne vil gøre noget ekstra godt for dit hår.

Mange kosttilskud til håret indeholder blandt andet vitaminer og mineraler, såsom:

 • Koffein
 • Zink
 • Redensyl
 • Biotin
 • Aminosyrer
 • Pebermynte
 • B-vitaminer
 • Minoxidil
 • Aminosyrer
 • A-vitamin
 • C-vitamin
 • E-vitamin

Du vil især opleve, at mange hårvitaminer indeholder B-vitamin i form af biotin, C-vitamin, E-vitamin og zink. Mange af disse vitaminer, såsom E-vitamin, er i øvrigt også gode for din hud og dine negle. Så derfor vil du opleve, at mange hårvitaminer også er gode for din hud og dine negle.

Hvilke vitaminer til håret er gode for hår og krop?

Det er der mange vitaminer, der er. Ja, faktisk alle vitaminer. Eksempelvis vil din hud elske vitamin A og E-vitamin, og den har så absolut også brug for B-vitamin. Det hele hænger i sidste ende sammen. Hår, hud, negle, sundhed… Er én ting ude af balance, er det som regel, fordi kroppen mangler et eller andet vitamin eller mineral.

Derfor kan det også sagtens være, at du vil opleve en generel større følelse af velvære, når du begynder at tage hårvitaminer. Når din krop er i balance, og det hele bare spiller, vil du givet vis også opleve, hvordan du har et smukt hår, en blød hud, en sund hud og stærke negle. Det hele hænger nemlig sammen, og du skal se på kroppen ud fra et holistisk synspunkt.

Hvordan virker hårvitaminer?

Det har vist sig, at det er mest effektivt at tage vitaminer mod hårtab, hvis du er under 40 år, og du først for nyligt er begyndt at miste dit hår. Vitaminer til håret er med til at forkorte hvilefasen af hårvæksten. Det vil altså sige, at dit hår er i vækstfasen i længere tid. Du kan faktisk opleve, at du mister noget af dit gamle hår, når du begynder at tager hårvitaminer. Det er dog kun midlertidigt, så frygt ej.

Derudover er mange hårvitaminer med til at øge størrelsen på dine hårsække, hvilket resulteterer i, at håret bliver tykkere, sundere og stærkere.

Hvorfor har jeg brug for hårvitaminer?

Det kan være, at du sidder og tænker, hvorfor i alverden du dog overhovedet bør tage hårvitaminer. Det er der faktisk en række gode grunde til.

Forebyggelse

Først og fremmest er hårvitaminer gode til forebyggelse. Når håret vokser ud af hårsækkene, skal det selvfølgelig være stærkt, og det kræver, at din krop er sprængfyldt med de rette vitaminer. Helt generelt har din krop bare brug for vitaminer og mineraler, og det har håret også.

Gør håret stærkere

Derudover er hårvitaminer med til at gøre håret stærkere, fordi håret nu er forsynet med alle de rigtige byggesten i form af vitaminer og mineraler.

Hvordan får jeg langt hår?

Der er mange af os, der drømmer om hår, der er langt og smukt. Det kræver først og fremmest, at du plejer håret korrekt, og det kræver også, at håret er sundt og stærkt, og det er forsynet med alle de rigtige vitaminer og mineraler. Alt afhængigt af hvor langt håret er nu, kan det tage helt op til to-tre år at få langt hår, så du skal nok forberede dig på at have lidt tålmodighed.

Men hårvitaminer, en sund kost og gode hårprodukter hjælper dig godt på vej, så jeg vil klart anbefale, at du køber nogle gode hårvitaminer.

Er der behandlinger til genopbyggelse af håret?

Ja, det er der. Hårtab er desværre et stort problem for mange mennesker, og derfor findes der naturligvis også mange behandlinger på markedet mod hårtab. Jeg mener, at det er vigtigt at tale om hårtab, idet det påviker mange mennesker. Faktisk anslås det, at industrien inden for hårtab vil være intet mindre end ni milliarder euro værd i 2024.

Der mangler stadig meget forskning på området, og der findes desværre mange produkter på markedet, der ikke holder, hvad de lover, og som absolut ikke er dine penge værd. Det er derfor vigtigt, at du kigger dig for, så du vælger et godt produkt, der rent faktisk vil gøre en forskel for dig.

A-vitamin, D-vitamin og biotin er som tommelfingerregel gode til at hjælpe mod hårtab. Det er vigtigt her at nævne, at der er forskel på deciderede behandlinger mod hårtab og blot kosttilskud, og det kan være, at du har brug for en decideret behandling. Men derfor kan hårvitaminer naturligvis stadig være en god idé at tage, men vær påpasselig med tilskud, der lover en hel masse.

Er koffein godt for håret?

Det har vist sig, at koffein kan have en rigtig god effekt på dit hår. ‘International Journal of Dermatology’, der er et forskningstidsskrift, har nemlig fundet ud af, at koffein virker stimulerende på vores hårstrå, og det kan endda udvikle vores hårvækstcyklus’. Derudover skulle koffein blokere for de skadelige effekter som hormonstoffer DHT forårager, såsom hårab. Det er da rimeligt vildt, ikke?

Det har også vist sig, at koffein virker endnu bedre på kvinder end på mænd, så hvis du er kvinde, er der ekstra godt nyt at hente.

Måske sidder du nu og tænker, om du så bare kan drikke en ekstra kop eftermiddagskaffe, og vupti, så har du smukt hår? Det fungerer desværre ikke helt sådan. Det ville ellers være dejligt! Faktisk ville du skulle drikke op mod 50 kopper kaffe om dagen, hvis du vil se resultater på dit hår. Men så vil du givet vis opleve en række andre problemer.

Du kan til gengæld kigge efter hårvitaminer og hårprodukter helt generelt, der indeholder koffein. Her er det alfa og omega, at du sørger for at massere produkterne godt ind i hovedbunden, og du derefter lader produktet sidde i håret i et par minutter, inden du skyller det ud, og så vil du forhåbentligt se, hvordan håret snart er smukt og lækkert.

FAQ

Hvilke er de bedste hårvitaminer?

De bedste vitaminer til håret er vitaminer, såsom B-vitamin, A-vitamin, E-vitamin, biotin og lignende. Der er ikke som sådan ‘de bedste vitaminer’ til håret. Det er i højere grad en kombination af dem alle, der tilsammen gør håret smukt.

Hvor hurtigt virker vitaminerne til håret?

Det afhænger af, hvilket kosttilskud du tager, men som oftest kan du regne med at begynde at se resultater efter 2-4 måneder.

Er der bivirkninger ved at tage hårvitaminer?

Der er som udgangspunkt ikke bivirkninger ved at tage naturlige hårvitaminer. Hvis du derimod tager lægemidler, er det en anden snak. Her bør du altid konsultere din læge.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online