Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Øjenbrynsserum

Bedste øjenbrynsserum test guide (2024) – Frisørens guide og bedst i test af serum til øjenbryn

Hvem drømmer ikke om kraftige og fyldige bryn? Måske er du så heldig, at du har naturlige øjenbryn, der er fyldige, men det kan også være, at du er som mange af os: nemlig har tynde bryn fra naturens side. I så fald vil du elske et øjenbrynsserum. Det bedste øjenbrynsserum kan hjælpe dig med at få kraftigere, fyldigere og tykkere bryn. I denne bedste øjenbrynsserum test guide har jeg taget et kig på 10 forskellige serummer til bryn, så du kan finde det bedste øjenbrynsserum til dine bryn.

Hvilke produkter er med i bedste øjenbrynsserum bedst i test

#1 Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum

Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver fyldigere øjenbryn
 2. Resultat efter 8-16 uger
 3. Hormonfri og vegansk

Egenskaber

Med Sanzi Beauty Eyebrow Enhancing Serum får du et serum, der vil give dig stærke og fyldige bryn. Serummet er udviklet med en speciel formel med aktive og komplekse ingredienser, så du kan få det bedste resultat. Derudover er serummet rigt på antioxidanter og peptider, og der er også tilsat nærende olie.

Du skal blot påføre serummet én eller to gange dagligt, hvilket stimulerer brynene, så hårene vokser. Efter 8-16 uger vil du se resultater i form af kraftigere bryn.

Serummet er desuden fri for hormonforstyrrende stoffer, og det er vegansk.

Vores vurdering

Jeg kan først og fremmest godt lide, at serummet er fri for hormoner, og at det er vegansk. Derudover kan jeg godt lide, at det indeholder nærende olie.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette øjenbrynsserum, hvis du gerne vil have et serum, der ikke er alt for dyrt, men som stadig giver gode resultater. Derudover er serummet perfekt til dig, der gerne vil have et vegansk og hormonfrit serum.

#2 RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum

RapidBrow Eyebrow Enhancing Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Resultater efter 8 uger
 2. Irriterer ikke øjnene
 3. Fyldige og tykkere øjenbryn

Egenskaber

Hvis du drømmer og tykke og fyldige bryn efter blot otte uger, så er dette øjenbrynsserum lige noget for dig. Serummet er udviklet med en prisvindende formel, og der er solgt intet mindre end tre millioner produkter verden over. Serummet irriterer desuden heller ikke dine øjne.

Du skal bruge serummet to gange dagligt – om morgenen og om aftenenen. Det er vigtigt, at brynene er fri for makeup og creme. Lad serummet tørre helt, før du anvender andre produkter.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at dette serum ikke irriterer øjnene. Derudover får du forholdsvis hurtige resultater med dette serum.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et serum, der ikke irriterer dine øjne, og hvor du ser forholdsvis hurtige resultater, så er dette serum lige noget for dig.

#3 RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner

RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Intense og ekstra fyldige øjenbryn
 2. Kombinerer peptider og planteekstrakter
 3. Parabenefrit og vegansk

Egenskaber

Hvis du gerne vil have intense og fyldige bryn, så er RevitaBrow Advanced Eyebrow Conditioner et virkelig godt produkt. Dette serum kombinerer styrken af peptider og planteekstrakter, så du kan få sunde og fyldige bryn.

Derudover indeholder serummet biotin, der fremmer hårvæksten, hvilket også er med til at sikre, at du kan få de mest perfekte bryn. Serummet er parabenefrit, vegansk, og det indeholder også ginsengrod, så du får maksimal næring og pleje.

Vores vurdering

Jeg kan rigtig godt lide indholdet af biotin og ginsengrod. Derudover kan jeg godt lide, at du kun behøver at bruge dette serum én gang dagligt. Det er naturligvis også et plus, at serummet er parabenefrit og vegansk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et serum, der giver flotte øjenbryn, og som aktivt fremmer hårvæksten, så er dette serum et oplagt valg.

#4 Neutriherbs PRO Eyelash & Brow Serum

Neutriherbs PRO Eyelash & Brow Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Resultat indenfor 30 dage
 2. Længere, fyldigere og tykkere brun
 3. Fri for parabener, sulfater, parfume, farvestoffer, hormonelle og skadelige stoffer

Egenskaber

Med Neutriherbs PRO Eyelash & Brow Serum får du et serum, du kan bruge til både vipper og bryn. Uanset om du drømmer om lange bambivipper eller fyldige øjenbryn, kan du få det med dette serum.

Serummet indeholder premium ingredienser, der plejer vipper, bryn og selv de sensitive område omkring øjnene. Og det bedste af det hele? Du ser resultater efter allerede 30 dage. Serummet er også fri for parabener, sulfater, parfume, farvestoffer, hormonelle og skadelige stoffer. Sidst, men ikke mindst, kommer serummet i en XL-pakke på hele 5ml.

Vores vurdering

Jeg er vil med, at dette serum er fri for parabener, sulfater, parfume, farvestoffer, hormonelle og skadelige stoffer. Det ser jeg virkelig som et stort plus. Derudover kan jeg godt lide, at serummet både kan bruge på bryn og vipper.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et serum uden trælse stoffer. Derudover er serummet ideelt til dig, der gerne vil have et serum, du kan bruge til både dine bryn og dine vipper.

#5 Biovène Next Brow+ Eyebrow Booster Serum Treatment

Biovène Next Brow+ Eyebrow Booster Serum Treatment

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. 99% naturlige ingredienser
 2. Dermatologisk testet
 3. Velegnet til alle hudtyper

Egenskaber

Her får du et forstærkende serum, der er udviklet med avancerede polypeptider og andre fantastiske ingredienser, såsom kollagen, aloe vera, keratin og æblestamceller. Dette serum giver dine bryn forbedret glans, fleksibilitet og styrker brynene.

For de bedste resultater med dette serum anbefales det, at du bruger serummet én gang dagligt i minimum otte uger. Herefter skal du gerne fortsætte med at bruge serummet 2-3 gange om ugen.

Vores vurdering

Jeg kan rigtigt godt lide, at serummet primært indeholder naturlige ingredienser. Desuden er jeg begejstret for ingredienserne kollagen, peptider og keratin, der alle er gode for hår.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et budgetvenligt serum, der primært er fremstillet af naturlige ingredienser, så er Biovène Next Brow+ Eyebrow Booster Serum Treatment et oplagt valg.

#6 RevitaLash Advanced RevitaBrow Eyebrow Conditioner

RevitaLash Advanced RevitaBrow Eyebrow Conditioner

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Prisvindende serum
 2. Plejer og styrker dine bryn
 3. Sprængfyldt med gode ingredienser

Egenskaber

Her får du et prisvindende serum, der styrker og plejer dine bryn. Hvis du har overplukkede bryn, så kan dette serum forvandle dem til tættere øjenbryn, der er også er mere fyldige.

Serummet er beriget med et væld af skønne ingredienser, såsom biotin, hvedeprotein, grøn te og morgenfrue. Disse ingredienser både styrker og plejer dine bryn. Derudover indeholder serummet ginsengekstrakt, der vil stimulere hårvæksten, samtidig med at det virker beskyttende.

Serummet er dermatologisk og klinisk testet, og det er fri for parfume og parabener.

Vores vurdering

Dette må siges at være et utroligt godt serum. Serummet ligger i den helt dyre ende, men du får et virkelig godt produkt med gode ingredienser, der giver flotte øjenbryn.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et virkelig godt produkt, så skal du overveje dette serum. Dette er det måske bedste serum på markedet – der er intet at sige til, at det er prisvindende.

#7 M2 Beauté – Eyebrow Renewing Serum

M2 Beauté - Eyebrow Renewing Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Tydelige resultater efter 6-8 uger
 2. Aktive ingredienser der stimulerer væksten
 3. Nemt at anvende

Egenskaber

Med dette serum kan du få smukke og fyldige øjenbryn. Hvad enten du har naturligt tynde bryn eller overplukkede bryn, kan dette serum hjælpe dig med at gøre dine bryn smukke igen.

Serummet indeholder aktive ingredienser, såsom biotin, olie fra plexaura homomalla og hyaluron, som alle biddrager til at stimulere hårsækkene. Du vil se resultater efter 6-8 uger ved dagligt brug. Serummet er nemt at påføre takket være den særligt designede applikator.

Vores vurdering

Jeg er også virkelig begejstret for dette serum. Serummet ligger i den lidt dyre ende, men du får til gengæld et virkelig godt produkt, der giver gode resultater.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et yderst effektivt serum til dine bryn.

#8 GOSH Growth Serum The Secret Of Fuller Brows

Gosh Growth Serum The Secret Of Fuller Brows

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Fyldige øjenbryn
 2. Tættere bryn
 3. Parabenefri, parfumeri og glutenfri

Egenskaber

Her får du et effektivt øjenbrynsserum, der giver fyldige og definerede øjenbryn. Serummet har en unik formel, der vil stimulere væksten, så du får mere fyldige øjenbryn. Dette serum indeholder det aktive SymPeptide® XLash, der stimulerer hårenes vækst, og det giver synlige resultater ved daglig brug.

Serummet er fri for parabener, parfume og gluten.

Vores vurdering

Jeg kan rigtigt godt lide, at serummet er fri for gluten, parabener og parfume. Derudover synes jeg, at du får et ret godt serum til fornuftige penge.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et serum, der ikke sprænger bankkontoen helt, så er dette serum fra GOSH værd at tage et kig på.

#9 HICKAP Lash & Brow Boosting Serum

Hickap Lash & Brow Boosting Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til vipper og bryn
 2. Nærende og vækstfremkaldende
 3. Skaber et smukt og dramatisk look

Egenskaber

Hvis du har tynde øjenbryn, og du drømmer om sunde og fyldige øjenbryn, så er dette serum værd at tage et kig på. Med dette serum kan dig få flotte bryn og vipper. Hvis du gerne vil have fyldigere bryn, så er dette serummet for dig. Den unikke formel er designet til at give dig volumen, længde og tæthed på dine øjenvipper og bryn.

Serummet indeholder kraftfulde ingredienser, såsom peptider, allantoin, grøn kaviar fra aler og hyaluronsyre, så du kan få kraftige og fyldige bryn. Dette serum vil både nære og fremme væksten af dine vipper og bryn.

Der er også tilføjet Antarcticine til serummet. Dette kommer fra de iskolde farvande i Antarktis. Denne helt særlige ingrediens hjælper med at genopbygge og styrke din hud. Antarcticine øger proteinsyntesen i huden, hvilket fremmer cellefornyelse, og det fremmer også produktionen af kollagen og elastin, hvilket er med til at give en ungdommelig hud.

Serummet er velegnet til alle hudtyper, og det er vegansk og uden parfume, silikone, sulfater og PFAS.

Vores vurdering

Jeg er personligt pjattet med indholdet af Antarcticine. Jeg synes, at dette serum har rigtigt mange gode egenskaber, særligt prisen taget i betragtning.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et helt unikt serum, der har et væld af gode egenskaber, men som samtidig ikke sprænger budgettet fuldstændigt, så er dette serum et rigtig godt bud.

#10 REFECTOCIL Lash & Brow Booster 2-In-1 Double Effect

Refectocil Lash & Brow Booster 2-in-1 Double Effect

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver fyldige øjenbryn
 2. Indeholder særligt udvalgte aktive ingredienser
 3. Fri for syntetiske hormoner og parfume

Egenskaber

Med dette serum kan du få op til 56% længere vipper og både fyldige og tykke bryn. Dette serum kan nemlig bruges til både vipper og bryn. Serummet indeholder særligt udvalgte aktive ingredienser, der vil stimulere hårvækst. Du finder blandt andet biotin i serummet, der netop er godt for håret.

Allerede efter fem ugers brug vil du kunne se en effekt med dette serum. Efter 10 uger vil du se det fulde resultat. Serummet er dermatologisk testet, og det er fri for syntetiske hormoner, prostamid og parfume.

Vores vurdering

Jeg synes, at du her får et ganske fint produkt. Personligt kan jeg godt lide, at du både kan bruge serummet til dine bryn og vipper.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et serum, der kan bruges til både bryn og vipper, og som ikke er alt for dyrt, så er REFECTOCIL Lash & Brow Booster 2-In-1 Double Effect værd at tage et nærmere kig på.

Hvordan bruger jeg øjenbrynsserum?

Det kan variere lidt fra serum til serum, så sørg for, at du læser på lige præcis dit serum, så du er sikker på, at du anvender det korrekt. Eksempelvis skal nogle serummer kun anvendes én gang dagligt, mens andre skal anvendes to gange dagligt. Typisk skal et serum til brynene bruges på følgende måde:

 1. Rens ansigtet og dine bryn for makeup og snavs.
 2. Påfør serummet med den medfølgende applikator (ofte en børste eller spids). Du behøver kun at bruge en lille smule.
 3. Masser ganske forsigtigt serummet ind i brynene og i huden lige omkring dine bryn.
 4. Lad nu serummet tørre helt, før du kommer makeup, creme eller andre produkter på huden/brynene

Hvis du oplever irritation, kløe eller rødme, bør du stoppe med at bruge serummet. Og husk, at du må regne med at skulle have lidt tålmodighed. Typisk tager det 8-12 uger, før du ser det fulde resultat. I denne tidsperiode skal du anvende serummet 1-2 gange dagligt (jeg foretrækker at bruge det om aftenen). Herefter skal de fleste serummer anvendes 2-3 gange ugentligt for at vedligeholde resultatet.

Dét skal du overveje, når du vælger øjenbrynsserum

Det er ikke nødvendigvis nogen større videnskab at vælge et serum til brynene. Der er dog stadig nogle faktorer, der er værd at overveje, så du er sikker på, at du kommer hjem med det rette serum, der giver dig fine øjenbryn.

 • Hvad er dit mål med serummet? Vil du eksempelvis gerne have et serum, der også gør dine bryn mørkere? Eller er du udelukkende ude efter et serum, der giver dig mere kraftige øjenbryn?
 • Har du sensitive øjne eller allergi? I så fald bør du undgå allergifremkaldende stoffer, og du kan eventuelt gå efter et serum, der er anbefalet til dig med sensitiv hud/øjne og allergi.
 • Du kan med fordel også overveje, om du gerne vil undgå hormonforstyrrende stoffer, såsom parabener, parfume og lignende.
 • Vil du gerne have et serum, du også kan bruge til dine vipper?
 • Hvad er dit budget? Du kan få både helt budgetvenlige serummer, men du kan også få serummer, der ligger i den helt dyre ende, så overvej, hvad du er villig til at bruge på dit serum.

Hvilke ingredienser indeholder øjenbrynsserum?

Det er forskelligt fra serum til serum, men alle serummer vil indeholde ingredienser, der øger hårvæksten. Nogle indeholder også nærende olier eller andre plejende ingredienser. Her er nogle af de mest almindelige ingredienser i øjenbrynsserummer:

 • Biotin (vitamin B7): Dette vitamin er utroligt vigtigt for at sikre et sundt og stærkt hår
 • Peptider: Peptider hjælper med at fremme hårvæksten
 • Hyaluronsyre: Dette hjælper med at give fugt samt holde på fugten
 • Koffein: Hjælper også med at fremme hårvæksten
 • Aloe vera: Virker beroligende og giver også fugt
 • Keratin: Hjælper med at styrke og beskytte håret
 • Planteekstrakter: Mange serummer indeholder diverse ekstrakter fra planter, der blandt andet er med til at stimulere hårvækst

FAQ

Hjælper øjenbrynsserum hvis man har plukket sine bryn for meget?

Overplukkede øjenbryn kan være rigtig træls – de fleste af os har prøvet det! Her kan et øjenbrynsserum være en stor hjælp til at få kraftigere øjenbryn. Hvis du har tynde øjenbryn eller sparsom hårvækst fra naturens side, kan et serum til brynene i øvrigt også være godt. Så hvis du gerne vil have velplejede bryn samt tætte og fyldige øjenbryn, kan et serum være svaret på dine bønner.

Hvor hurtigt kan man se resultater?

Med de fleste serummer må du forvente 8-12 uger, før du ser det fulde resultat. Nogle enkelte serummer giver resultater efter allerede 4 uger. I øvrigt anbefales det som regel at anvende serummet 2-3 gange ugentligt efter de første 2-3 måneder for at bibeholde et holdbart og naturligt resultat.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online