Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Varmebeskyttende Spray

Bedste varmebeskyttende spray 2024 – Frisørens guide til effektiv varmespray til beskyttelse af håret

Med den bedste varmebeskyttende spray kan du roligt bruge både din hårtørrer, glatte dit hår samt krølle dit hår. Jeg har i denne test samlet ti af de bedste varmebeskyttende spray. Jeg mener, at varmebeskyttelse til håret er alfa og omega, hvis du udsætter dit hår for varme. En varmebeskyttende spray beskytter håret mod skade og bør bruges af alle hårtyper.

Du finder varmebeskyttende sprays i alle prisklasser, så der er sikkert også en varmebeskyttende spray, der passer til dit budget og dine behov. Med den rette varmebeskyttende spray får du et sundere hår, der er godt beskyttet mod varme.

Læs med i artiklen, hvor jeg har samlet 10 gode varmebeskyttende sprays.

Hvilke produkter er med i bedste varmebeskyttende spray bedst i test

#1 Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil

Hairlust Hair Strengthening & Protection Oil

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Beskytter håret mod UV-stråler
 2. Indeholder økologiske planteolier, såsom kokosolie, arganolie, solsikkekerneolie og abrikoskerneolie
 3. Giver glansfuldt hår

Produktdetaljer

Her får du atter et formidabelt produkt fra danske Hairlust. Med denne styrkende og beskyttende olie fra Hairlust kan du roligt vinke farvel til tørt hår og kruset hår. Olien vil forbedre hårets sundhed og fugtbalance grundet det høje indhold af plejende og økologiske planteolier, såsom arganolie, kokosolie, abrikoskerneolie og solsikkekerneolie.

Denne hårolie trænger hurtigt ind i håret, og den forbedrer hårets styrke og fugtbalance. Derudover efterlader denne protection hair oil dine lokker glansfulde og silkebløde.

Olien beskytter både mod varme og UV-stråler. Produktet forebygger varmeskader, spaltede spidser og kruset hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en varmebeskyttende olie, der kan bruges af alle hårtyper. Denne olie vil beskytte håret mod varme og giver samtidig masser af god pleje til dine lokker. Med et højt indhold af naturlige olier får du med dette produkt en fantastisk olie, der kan bruger i både vådt og tørt hår. Produktet vil hjælpe med at give dig et velplejet hår.

#2 Yummi Haircare Smooth and Shine Anti-Frizz Hår Elixir

Yummi Haircare Smooth and Shine Anti-Frizz Hår Elixir

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Unikt varmebeskyttende produkt
 2. Anti frizz effekt
 3. Ideelt til tørt hår og tørre spidser

Produktdetaljer

Her får du endnu en virkelig god olie fra Yummi Haircare. Med dette produkt får du et unikt pleje- og stylingprodukt, der har en anti frizz effekt, der gør produktet godt til dig med kruset hår. Dette varmebeskyttende produkt hjælper med at give dig et blødt og blankt hår.

Olien indeholder arganolie og inca inci olie, der begge er kendte for deres egenskaber til at reparere ødelagt og slidt hår. Dette gør derfor produktet godt til det tørre hår og slidte, tørre spidser. Produktet gør det desuden nemt at rede håret. Derudover hjælper olien med at beskytte håret mod slid og fremtidige skader.

Produktet er vegansk. Brug produktet i fugtigt hår eller håndklædetørt hår for det bedste resultat.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette varmebeskyttende produkt, hvis du gerne vil have en olie, der effektivt beskytter håret mod varme, og som samtidig vil pleje håret. Denne olie gør det nemt at style dit hår, og den vil effektivt beskytte dit hår. Derudover er dette produkt ideelt til dig, der har tørt hår og tørre spidser, idet du her får masser af plejende ingredienser, som skadet hår vil elske.

#3 MOROCCANOIL® Perfect Defense Protect Spray

Moroccanoil® Perfect Defense Protect Spray

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges til alle hårtyper
 2. Nærende formel med vitaminer og arganolie
 3. Beskytter dit hår fra varmestyling op til 230 grader

Produktdetaljer

Denne varmebeskyttende spray fra MOROCCANOIL® er en vægtløs varmebeskyttende spray, der er velegnet til alle typer hår. Sprayen indeholder en nærende formel med vitaminer og arganolie, der beskytter dit hår fra varmestyling op til 230 grader. Derudover sørger ingredienserne for, at dit hår forbliver sundt og blankt.

Du får det bedste resultat, hvis du anvender denne varmebeskyttende spray i begyndelsen af din styling rutine, inden du bruger andre produktet. Sørg for, at du sprayer med god afstand, og sørg for, at du fordeler sprayen i hele håret.

Derfor skal du købe produktet

Her får du en god varmebeskyttende spray, der indeholder arganolie, der er god til håret. Uanset om du har glat hår, tyndt hår eller tykt hår, vil du få glæde af dette produkt. Det vil effektivt beskytte dit hår, idet sprayen lægger en beskyttende hinde, så dine lokker er godt beskyttet mod varme fra diverse stylingprodukter.

#4 MARIA NILA Cream Heat Spray

Maria Nila Cream Heat Spray

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Virke genopbyggende og plejende på skadet hår
 2. Forebygger spaltede spidser
 3. Beskytter farven i farvet hår

Produktdetaljer

Her får du en varmebeskyttende creme, der virker både genopbyggende og plejende på hår, der er skadet. Cremen modvirker desuden spaltede spidser og giver et glansfuldt hår. Produktet er skabt på Colour Guard Complex, der sørger for at beskytte din hårfarve og reducere farvetab så meget som muligt. Dette gør produktet ideelt til dig, der har hår, der er farvet.

 Udover at beskytte håret mod varme, beskytter denne creme også håret mod UV-stråling fra solen samt andre frie radikaler. Produktet er 100 procent vegansk, og emballagen er 100 procent CO2-kompenseret. Cremen indeholder ingen sulfater eller parabener.

Anvend produktet i håndklædetørt hår, og style dit hår som ønsket.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have en creme fremfor en olie eller en spray, er dette lige produktet for dig. Her får du en god creme, der giver dit hår et beskyttende lag. Med dette varmebeskyttende middel får du en effektiv varmebeskyttelse til håret. Dette varmebeskyttende middel er i en middel prisklasse.

#5 KÉRASTASE Resistance Ciment Thermique

KÉRASTASE Resistance Ciment Thermique

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Nærende leave-in mælk
 2. Effektiv varmebeskyttende middel
 3. Nem at bruge

Produktdetaljer

Her får du et varmebeskyttende middel i form af en leave-in mælk, der både nærer og styrker håret ved varmestyling. Produktet sørger for, at hårfibrene er lukket for at forhindre udtørring, så håret føles frisk, silkeblødt og velplejet.

Det anbefales, at du bruger produktet i fugtigt hår, inden du udsætter dit hår for varmestyling af den ene eller anden art. Men du kan også godt bruge produktet i tørt hår inden brug af eksempelvis glatte- og krøllejern.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en varmebeskyttende middel, når du styler dit hår med stylingredskaber, såsom glatte- og krøllejern.

#6 REDKEN Touch Control 05

Redken Touch Control 05

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver dit hår form, volume, tekstur og glans
 2. Giver håret bevægelse uden stivhed
 3. Anti krus funktion

Produktdetaljer

Denne varmebeskyttende spray giver dit hår masser af form, volumen, tekstur og glans. Derudover giver produktet håret bevægelse uden stivhed. Hvis du har kruset hår, vil du desuden få et godt resultat med dette produkt, idet det har en anti krus funktion. Dette gør også produktet ideelt, hvis du har krøllet hår, idet krøllet hår som regel har en tendens til at kruse mere end glat hår.

Derfor skal du købe produktet

Dette er produktet til dig, der gerne vil have et varmebeskyttende middel, der er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med. Her får du et effektivt produkt, der gør et godt stykke arbejde. Hvis du ofte udsætter dit hår for varme, er det essentielt, at du benytter varmebeskyttende produkter, så dit hår altid er godt beskyttet.

#7 Milk_shake Incredible Milk 12 Effects

Milk_shake Incredible Milk 12 Effects

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Intensiv leave-in spray med 12 fantastiske egenskaber
 2. Skøn duft af vanilje
 3. Indeholder et væld af økologiske ingredienser, til hår vil elske

Produktdetaljer

Denne leave-in spray fra Milk_shake har hele 12 fantastiske egenskaber og er alt, hvad du behøver for at skabe kontrol og pleje af dit hår. Dette varmebeskyttende middel har en rig formel, der indeholder økologisk muru muru smør, glykolsyre-ekstrakter fra blåbær, hindbær, papaya, mango og mælkeprotein.

Du får her en velduftende creme i sprayform, der virker genopbyggende, kontrollerer krus, virker varmebeskyttende, modvirker spaltede spidser og filtret hår. Produktet beskytter håret mod UV-stråling, modvirker at hårfarven falmer, udglatter hårets skællag, gør håret lettere at style og giver fylde.

Produktet har en skøn duft af sød vanilje og kan bruges af alle hårtyper.

Derfor skal du købe produktet

Du skal løbe dette varmebeskyttende produkt, hvis du gerne vil have et super velduftende produkt, der har masser af egenskaber udover blot at beskytte dit hår mod varme. Dette hører efter min mening til blandt de bedste varmebeskyttende sprays. Brug denne varmebeskyttende spray i fugtigt hår for det bedste resultat.

#8 Kevin Murphy HEATED.DEFENSE

Kevin Murphy Heated.Defense

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Varmebeskyttende leave-in skum
 2. Virker beskyttende op til 232 grader
 3. Indeholder økologisk jojobaolie og castorolie

Produktdetaljer

Her får du ikke en varmebeskyttende spray, men derimod en varmebeskyttende leave-in skum. Den fungerer dog på samme måde som en varmebeskyttende spray. Kevin Murphy er kendt for deres gode produkter, og dette produkt er naturligvis ingen undtagelse. Produktet beskytter dit hår helt op til 232 grader, hvilket sikrer dig, at dit hår ikke bliver brændt af under brug af varmeredskaber.

Denne skum har en utrolig let konsistens, der gør skummet nem at fordele jævnt i hele håret, og den forsvinder på ingen tid. Produktet indeholder økologisk jojobaolie og castorolie, der virker fugtighedsbevarende på håret og samtidig hjælper med at understøtte hårets naturlige forsvar mod fremtidige skader.

Produktet indeholder ingen parabener og sulfater.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du ikke ønsker en varmebeskyttende spray, men du i stedet for gerne vil have en skum. En skum er nøjagtig lige så effektiv som en varmebeskyttende spray. Produktet er i den lidt dyrere ende, men det er bestemt pengene værd, da du her får et super heat protection produkt.

#9 OLAPLEX No.7 Bonding Oil

Olaplex No.7 Bonding Oil

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Forlænger holdbarheden på hårfarven
 2. Reducerer frizz og flyvsk hår
 3. Varmebeskyttende op til 232 grader

Produktdetaljer

Her får du en virkelig god protection hair oil, der giver masser af heat protection til dine lokker. Med denne heat protection olie får du en olie, der har masser af egenskaber. Denne heat protection olie reducerer frizz og flyvsk hår, forlænger holdbarheden på din hårfarve, beskytter dit hår mod farve op til 232 grader og forkorter hårets tørretid.

Derudover virker produktet blødgørende og udfiltrende, så det er nemmere, når du børster dit hår. Endvidere virker olien UV-beskyttende og efterlader ingen produktrester i dine lokker.

Derfor skal du købe produktet

Olaplex er et supergodt mærke, der bruges af frisører verden over. Her får du en god protection hair oil, der virkelig giver gode resultater. Derudover har produktet en lang række andre gode egenskaber, som dit hår uden tvivl vil takke dig for.

#10 UNIQ ONE All In One Hair Treatment

Uniq One All In One Hair Treatment

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Budgetvenlig
 2. Giver glans og gør håret blødt
 3. Super god protect spray

Produktdetaljer

Med denne protect spray fra Uniq får du en budgetvenlig heat protection spray, der virker effektivt. Med denne heat protect spray kan du godt vinke farvel til spidser, der spalter og hår, der er skadet. Dette produkt vil give glans og liv tilbage til dine lokker og gøre det silkeblødt og nemt at rede ud.

Produktet er især velegnet til dig, der har hår, der er skadet eller ødelagt og filtret hår. Denne heat protection spray er beriget med silkeprotein og panthenol, der styrker dit hår i dybden og tilfører masser af fugt samt forsegler hårstråene, hvilket giver den optimale beskyttelse af dine lokker.

Denne heat protect spray virker desuden varmebeskyttende og UV-beskyttende og forlænger farven på dit hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en varmebeskyttende spray, der ikke sprænger budgettet, men som samtidig er utrolig effektiv. Dette er en varmebeskyttende spray til dig, hvis budget ikke er til at bruge flere hundrede kroner på hårpleje.

Hvordan bruger man heat protection spray?

Det er heldigvis supernemt at bruge en varmebeskyttende spray. For at få det bedste resultat med en varmebeskyttende spray anbefales det, at du bruger den i fugtigt hår, før du bruger din føntørrer. Du behøver ikke at have helt vådt hår, blot fugtigt. Men har du vådt hår, er det også okay. Du kan også bruge din varmebeskyttende spray, inden du glatter håret.

For det bedste resultat anbefales det, at du har nyvasket hår, men de fleste varmebeskyttende sprays kan bruges i både vådt og tørt hår. Det er altså ikke et must at have fugtigt hår inden brug af en varmebeskyttende spray, men det er som regel anbefalet.

Hvad er Heat Protection?

Det er ganske enkelt varmebeskyttelse til håret. Hvis du føntørrer dit hår, glatter dit hår, krøller dit hår eller på anden måde udsætter håret for varme, har dit hår brug for varmebeskyttelse. Varme vil nemlig ødelægge dit hår. Dette gælder i øvrigt også varme fra solens stråler.

Varme kan faktisk føre til meget skade af håret, hvis du ikke er forsigtig. Det er derfor vigtigt, at du passer godt på de skrøbelige hårstrå, før du udsætter dem for varme. Jeg anbefaler desuden, at du undgår at overstyle dit hår. Dette vil nemlig ikke være godt for håret.

For meget varme kan desuden føre til knækket hår. Der er altså rigtig mange gode grunde til, hvorfor det er supervigtigt, at du beskytter dit hår med eksempelvis en varmebeskyttende spray, inden du udsætter dine lokker for varme.

Overvejelser inden man vælge varmespray?

Du skal overveje, om du gerne vil have en spray, creme, leave-in skum eller leave-in mælk. Du bør også overveje, hvad dit budget er. Du finder nemlig varmebeskyttende produkter i alle prisklasser, så vælg en, der passer til dit budget.

Du bør også overveje, om din varmebeskyttende spray skal have andre egenskaber end blot at virke varmebeskyttende. Skal produktet eksempelvis være plejende? Du finder produkter, der har mange egenskaber, så du kan lige så godt vælge et produkt, der kan klare det hele på én gang.

Hvad indeholder heat protection spray?

En varmebeskyttende spray kan indeholde mange forskellige ingredienser. Som oftest indeholder produkterne nogle gode olier, der virker både plejende og beskyttende på håret. Nogle varmebeskyttende sprays indeholder også beskyttende polymerer.

Den rigtige varmebeskyttende spray skal naturligvis først og fremmest beskytte dit hår mod varme, men som regel bør den også have have plejende ingredienser.

Hvorfor skal man bruge varmebeskyttelse til håret?

Det skal du, så du ikke ødelægger og skader dit hår. Varme er nemlig medvirkende at skade og ødelægge håret. Derfor er det utroligt vigtigt, at du beskytter dit hår, inden du udsætter det for varme.

FAQ

Hvilken varmespray er bedst?

Det bedste varmebeskyttende middel er det, der passer til lige præcis dit hår og dine behov. Det bedste varmebeskyttende middel skal selvfølgelig beskytte håret mod varme. En varmebeskyttende spray lægger en beskyttende hinde om hårestråene. Derudover skal sprayen passe til dit hår og dine behov.

Hvor ofte må man bruge varmebeskyttende spray?

Det må du så ofte, som det er nødvendigt. Hvis du udsætter dit hår for masser af varme dagligt, vil jeg anbefale, at du benytter produktet dagligt. Udsætter du udelukkende dit hår for varme i forbindelse med hårvask, så benyt blot din varmebeskyttende spray efter hårvask.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online