Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Saltvandsspray

Bedste saltvandsspray 2024 – Find din nye beach spray her

Saltvandsspray er i løbet af de senere år blevet ganske populært blandt både stylister, frisører og helt almindelige forbrugere. Saltvandsspray er medvirkende til at give et naturligt hold i dit hår, og det er også med til at gøre dit hår mere medgørligt. Jeg har i denne bedste saltvandsspray test fundet ti saltvandssprays, jeg personligt synes er gode. Hvis du er ude efter en saltvandsspray, vil du sikkert finde den i denne saltvandsspray test.

Som frisør er jeg klar over, at hårprodukter kan være en jungle at finde rundt i, og det kan virke uoverskueligt. Derfor håber jeg med denne artikel at gøre det en smule mere overskueligt for dig, så du kan få et flot beach look i dit hår med en saltvandsspray. Salt spray giver også et mere pjusket look, der uden tvivl vil se flot ud i dit hår.

Hvilke produkter er med i bedste saltvandsspray bedst i test

#1 Hairlust Ocean Water Wave Spray

Hairlust OceanWater SeaSaltSpray

Fremhævede egenskaber

 1. Vil skabe volumen i håret
 2. Indeholder økologisk aloe vera
 3. Kan bruges af alle hårtyper

Produktdetaljer

Hairlust laver altså bare nogle enormt gode hårplejeprodukter, og deres sea salt spray er naturligvis ingen undtagelse. Med dette produkt kan du få følelsen af strand og sol hver eneste dag. Denne lette saltvandsspray passer til alle hårtyper, og produktet vil skabe masser af volumen, bevægelse og let hold i dit hår. Denne sea salt spray er spækket med økologisk aloe vera og andre fugtgivende ingredienser, der alle er med til at pleje og blødgøre dit hår, samtidig med at ingredienserne hjælper med at bevare hårets naturlige fugtbalance.

Saltvandsspray udtørrer håret, men med dette produkt får du faktisk en salt spray, der skaber tekstur i håret uden at udtørre det.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en virkelig god saltvandsspray, der indeholder et væld af plejende og fugtgivende ingredienser. Du får her et formidabelt produkt, der er nemt at style håret med. Hvis du gerne vil have voluminøst hår, så får du her en lækker saltvandsspray, der gør et virkelig godt arbejde.

#2 Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray

Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder havsalt
 2. Giver håret et pjusket look
 3. Fremhæver hårets naturlige bevægelse og giver håret ekstra tekstur

Produktdetaljer

Redken Fashion Waves 07 Sea Salt Spray er en god saltvandsspray, der indeholder havsalt. Denne saltvandsspray giver håret et pjusket og råt look. Derudover fremhæver produktet den naturlige bevægelse i håret og giver håret ekstra tekstur. Endvidere giver denne saltvandsspray et voluminøst look, fylde og bevægelse i dit hår.

Dette produkt kan bruges i både krøllet hår og glat hår og kan bruges i alle hårlængder.

Brug gerne produktet i tørt eller fugtigt hår for det bedste resultat.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dit budget er til det, er denne saltvandsspray fra Redken supergod. Du får her en salt spray, der kan bruget i både glat og krøllet hår. Produktet vil give håret tekstur og volumen. Denne beach spray er en af de bedste saltvandsspray efter min mening.

#3 RE-NEW Copenhagen Texture Spray

RE-NEW Copenhagen Texture Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv kombination af teksturspray og hårpudder
 2. Giver håret fantastisk tekstur og volumen
 3. Indeholder plejende ingredienser

Produktdetaljer

Her får du en plejende saltvandsspray, der er en effektiv kombination af teksturspray og hårpudder i ét og samme produkt. Dette produkt giver håret en fantastisk tekstur og volumen. Grundet de plejende ingredienser i produktet undgår du, at dit hår bliver alt for tørt og knasende. Du vil derimod opleve, at dit hår holdes har en blød tekstur og er bevægeligt. Dette gør, at du kan restyle dit hår i løbet af dagen.

RE-NEW Copenhagen Texture Spray giver dit hår både form og definition og efterladet håret med en mat finish og et råt look.

Produktet er vegansk, sulfatfrit og unisex.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en saltvandsspray i rejsestørrelse, er denne beach spray lige noget for dig. Med denne beach spray får du et godt produkt, der kan bruges af alle hårtyper, og som giver håret et mat look. Produktet efterlader håret med et rodet look og en mat finish.

#4 ELEVEN Australia I Want Body Texture Spray

ELEVEN Australia I Want Body Texture Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Unik kombination af væske og pulver
 2. Giver håret tekstur og fylde
 3. Kan bruges af alle hårtyper

Produktdetaljer

Her får du et utroligt godt produkt, der dog ligger lidt i den dyre ende. Denne beach spray er en unik kombination af væske og pulver, der giver håret ultimativ tekstur og fylde. Produktet kan bruges af alle hårtyper.

Den lette formel er beriget med hydrolyseret keratin, der hjælper med at genopbygge hårstråene, mens hvede-, soya og majsprotein styrker og nærer håret. Produktet giver dit hår en mat finish, og produktet har desuden en olieabsorberende effekt.

Denne beach spray er et absolut must til dig, der gerne vil have tekstur og volumen i din styling på en simpel men effektiv måde.

Produktet er cruelty-free, anti-fade og er uden sulfater og parabener.

Brug produktet i hovedbunden for volumen og i hårets længder for tekstur og tykkelse. Kan bruges i både tørt og fugtigt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne saltvandsspray, hvis du gerne vil have et afslappet beach look og et produkt af høj kvalitet. Beach sprayen giver et godt resultat og vil give håret ekstra volumen og tekstur, der giver en flatterende effekt.

#5 Kevin Murphy HAIR.RESORT.SPRAY

Kevin Murphy HAIR.RESORT.SPRAY

Fremhævede egenskaber

 1. Giver et flot beach look
 2. Indeholder honning, citrus og mandarin
 3. Indeholder ingen parabener og sulfater

Produktdetaljer

Denne beach spray fra Kevin Murphy er en lækker volumenspray, der giver et smukt beach look. Beach sprayen indeholder honning, citrus og mandarin. Disse ingredienser er med til at give dit hår et rodet look og en skøn duft. Give dit hår masser af volume og en masse tekstur.

Indeholder ingen parabener og sulfater.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har budgettet til at bruge lidt ekstra på din saltvandsspray, er dette et virkelig godt produkt. Du får her meget for pengene, og produktet kan bruges i alle hårtyper og kan bruges i både langt eller kort hår.

#6 JOICO Beach Shake Texturizing Finisher

JOICO Beach Shake Texturizing Finisher

Fremhævede egenskaber

 1. Udviklet til fint hår
 2. Giver et fyldigt hår
 3. Mat finish

Produktdetaljer

Her får du en teksturgivende saltvandsspray, der er særligt udviklet til fint hår. Her får du en spray, der tilfører håret en masse tekstur og volumen, der resulterer i et fyldigt hår med en naturlig mat finish. Produktet har en skøn duft af kokos.

Når du krammer håret, får du det bedste resultat med dette produkt.

Derfor skal du købe produktet

Her får du et produkt til rimelige penge, hvor de fleste kan være med. Produktet efterlader håret fyldigere og med mere volumen. Hvis du gerne vil have en god saltvandsspray til fornuftige penge, er dette produktet for dig. Den vil give håret et flot look og kan bruges i tyndt hår.

#7 DAVINES More Inside – Sea Salt Spray

DAVINES More Inside - Sea Salt Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Giver et pjusket look
 2. Giver masser af volumen
 3. Fyldigt hår

Produktdetaljer

Med denne saltvandsspray fra Davines får du en skøn volumen i dit hår. Hvis du er ude efter det pjuskede look, er dette produkt lige noget for dig. Her får du et råt strandlook med en mat finish. Hvis du gerne vil opnå ekstra volumen i dit hår, anbefales det, at du bruger produktet i vådt hår. Ønsker du derimod en mere mat finish, anbefales det, at du bruger produktet i tørt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil opnå mere volumen i dit hår. Dette er efter min mening et godt produkt, der ligger i en mellemprisklasse. Du får her et ganske godt produkt, der giver den unikke tekstur, som netop saltvandsspray tilfører håret.

#8 KMS HairPlay Sea Salt Spray

KMS HairPlay Sea Salt Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges af alle hårtyper
 2. Giver det perfekte beach look
 3. Giver en fantastisk struktur og et voluminiøst look

Produktdetaljer

Med denne beach spray fra KMS får du et produkt, der kan bruges i alle hårtyper. Hvis du er ude efter det hele perfekte beach-look, kan du få det med denne spray. Derudover skaber saltvandssprayen en fantastisk tekstur i dit hår og efterlader håret med et voluminøst look fuld af tekstur. Giver desuden håret et mat look, hvilket giver et naturligt, pjusket og smukt look, som var du netop vendt hjem fra en strandtur. Giver et let hold i håret.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en premium saltvandsspray, der giver et fyldigt look og et mat overflade. Produktet giver let hold i håret.

#9 Lernberger Stafsing Saltwater Spray Texturizing & Volumizing

Lernberger Stafsing Saltwater Spray Texturizing & Volumizing

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder magnesium, zink og kobber
 2. Giver tekstur og volumen til alle hårtyper
 3. Beriget med gæraminosyrer der styrker håret

Produktdetaljer

Her får du et godt produkt, der indeholder ingredienser, såsom magnesium, zink og kobber, der hjælper med at tilføre tekstur og volumen til håret, uanset hvad din hårtype er. Derudover er denne spray beriget med gæraminosyrer, der er med til at styrke håret. Produktet indeholder desuden vindruekerneekstrakt, der hjælper med at forhindre farven i farvet hår i at falme.

Produktet beskytter desuden håret mod skader, der er forårsaget af varme. Sprayen indeholder også solsikkekerneekstrakt, der forsegler hårfarven og samtidig beskytter håret mod solens skadelige UV-stråler. Sidst, men ikke mindst, indeholder produktet også broccoliolie og sorbitol, hvilket giver ekstra fugt og pleje til hovedbunden.

Produktet er vegansk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er ude efter en spray, der beskytter farvet hår mod at falme samt beskytter dit hår mod solens skadelige UV-stråler, er dette lige produktet for dig. Her får du et produkt, der virkelig har mange egenskaber. Produktet er også varmebeskyttende og vegansk. Dette er efter min mening et super produkt, hvor du får en masse egenskaber i ét produkt.

#10 Dennis Knudsen Private 285 Natural Caviar Saltwater Spray

Dennis Knudsen Private 285 Natural Caviar Saltwater Spray

Fremhævede egenskaber

 1. Utrolig volumengivende saltvandsspray
 2. Super hold
 3. Beriget med SPF-beskyttelse

Produktdetaljer

Her får du et godt produkt fra Dennis Knudsen. Sprayen vil give håret masser af volumen og giver et utrolig godt hold til håret. Derudover giver produktet dit hår ekstra fylde, tekstur og volumen, så alle tror, at du kommer fra stranden.

Produktet beskytter også håret mod solens UV-stråler, idet produktet indeholder SPF-beskyttelse.

Hvis du bruger dette produkt i tørt hår, bør du føntørre dit hår efterfølgende for det bedste resultat.

Overvejelser inden man vælger beach spray

Der er flere faktorer, du med fordel kan overveje, inden du farer ud og køber den første saltvandsspray, du mødes på din vej. Du kan eksempelvis med fordel overveje følgende, inden du køber din nye saltvandsspray:

 • Skal din saltvandsspray være vegansk?
 • Skal din spray være fri for ingredienser, såsom parabener, sulfater og lignende?
 • Skal produktet have let eller medium hold? Jeg vil som oftest anbefale medium hold for de fleste hårtyper
 • Har du nogle allergener, der skal tages hensyn til?
 • Hvilken hårtype har du? Du kan med fordel vælge en spray, der er udviklet til netop din hårtype. Du kan også vælge en spray, der passer til alle hårtyper
 • Skal din spray have en skøn duft? Der findes mange sprays med skønne dufte af vilde blomster og lignende
 • Skal din spray primært give volumen, eller skal den have andre egenskaber?
 • Skal din spray beskytte mod UV-stråler?
 • Hvad er dit budget? Der fås saltvandssprays i næsten alle prisklasser, så vælg en, der ikke sprænger dit budget

Som du kan se, er der altså en hel del, du med fordel kan overveje, inden du køber din nye saltvandsspray.

Hvad indeholder en saltvandsspray?

Dette afhænger helt af din spray. En saltvandsspray indeholder mange forskellige ingredienser. Nogle indeholder havsalt, mens andre indeholder et væld af plejende ingredienser samt SPF-beskyttelse. Men mange saltvandssprays indeholder netop havsalt, idet det netop er ingrediensen, der giver volumen, tekstur og fylde, og det er det, der skaber looket, der ligner, at du lige er kommet hjem fra en tur på stranden.

Hvordan får man et beach look?

Du kan selvfølgelig tage en tur til stranden, men du kan også sagtens opnå strandlooket, selvom du befinder dig i hjertet af København og er på vej til fest. En saltvandsspray er netop udviklet til at give dig dette eftertragtede strandlook, som så mange af os er ude efter. En saltvandsspray kan give bølget hår og flagrende hår, der altså bare ser smukt ud.

En anden måde at opnå looket på er ved at sove med en løs fletning. Dette vil give lidt snoede bølger eller naturlige krøller i dit hår. Så hvis du gerne vil have naturlige bølger i håret, er dette en nem og god måde at skabe det på. Derudover kan du give dine naturlige krøller et pift saltvandsspray om morgenen. Dette vil få dine naturlige bølger til at holde i længere tid. Red håret forsigtigt gennem de snoede krøller, så du ikke ødelægger dem.

Er saltvandspray skadeligt for håret?

Det kan godt udtørre dit hår, men det er ikke som sådan skadeligt. Men hvis du allerede har tendens til tørt hår, kan du med fordel vælge en spray, der indeholder ingredienser, der vil give dit hår fugt og pleje. Et velplejet hår er altid at foretrække. Hvis du har sundt hår, og du bruger saltvandsspray korrekt, er det ikke skadeligt.

Er saltvandsspray godt for håret?

Det er lidt i samme boldgade som ovenfor. Jeg vil ikke ligefrem sige, at saltvandsspray er godt for håret, men det skader heller ikke håret. Men selvfølgelig vil dit hår have bedst af færre produkter. Men fordi du nogle gange skaber bruger saltvandsspray, sker der altså intet. Alt med måde. Du behøver ikke at bruge produktet hver eneste dag.

Er der forskel på saltvandsspray?

Ja, det er der. Nogle saltvandssprays er bedre end andre. Du får mange gode sprays, der indeholder en lang række gode ingredienser, og som eksempelvis også indeholder SPF-beskyttelse. Nogle sprays er også udviklet til bestemte hårtyper. Der er altså stor forskel på de forskellige sprays, og hvad de har af egenskaber. Du kan altså ikke bare regne med at opnå samme effekt og samme tekstur med alle saltvandssprays.

Er saltvandsspray godt for krøller?

Ja. Saltvandsspray giver nemlig volumen, tekstur og hold, hvilket er godt til dig med krøller. Du skal blot være opmærksom på, at saltvandsspray kan virke udtørrende. Derfor anbefaler jeg, at du bevidst går efter en spray, der giver fugt, da krøller i forvejen har en tendens til at blive tørre.

Hvornår bruger man saltvandsspray?

Du kan bruge saltvandsspray, når du har lyst. Du kan bruge sprayen i enten håndklædetørt hår eller tørt hår. Når håret er tørt, kan du skabe mere volumen.

FAQ

Virker saltvandsspray på krøller?

Ja, det gør det bestemt.

Hvilken er den bedste beach spray?

Dette spørgsmål afhænger af lige præcis din hårtype, og hvad du har behov for. Men generelt set er jeg rigtig glad for Hairlust Sea Mineral Wave Spray og Lernberger Stafsing Saltwater Spray Texturizing & Volumizing.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online