Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Hårkur

Bedste hårkur til tørt hår 2024 – Hårkur bedst i test guide af frisøren

Jeg har i denne test udvalgt 10 hårkure i min bedste hårkur test. Jeg mener personligt, at alle bør have en lækker hårkur. En hårkur er et must at have på badeværelset. Den rette hårkur er med til at give dig et sundt hår, der tilmed er silkeblødt. Uanset om du har ødelagt hår, hår der er tørt og slidt, farvet hår eller du har helt normalt hår, kan du få glæde en af en hårkur.

Alle hårtyper kan få gavn af en lækker hårkur. Du skal vælge den bedste hårkur til netop dit hår. Læs med her for at finde vores hårkur bedst i test. Vores bedst i test af hårkure tester mange forskellige hårkure, så der er sikkert og en, der passer til din hårtype og dine behov.

Hvilke produkter er med i bedste hårkur bedst i test

#1 Yuaia Intensive Repair and Growth Hårmaske

Yuaia Haircare hårkur

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Forebygger spaltede spidser
 2. Reducerer kruset hår
 3. Sulfat- og silikonefri

Produktdetaljer

Denne lækre hårmaske fra Yummi Hair Care er en intensiv og genopbyggende hårkur, der reducerer skader på hårets overflade. Derudover øger masken hårets modstandsdygtighed og forebygger fremtidige skader. Endvidere øger kuren hårets elasticitet, styrker håret og reducerer frizz, og så giver masken et blødt og sundt hår.

Denne hårmaske er beriget med Inca Inchi olie, der plejer dit hår i dybden og efterlader dig hår blødt og velplejet. Inca Inchi olie indeholder E-vitamin, der er super godt for håret. E-vitamin er med til at genopbygge dit år, og det øger hårets elasticitet. Masken indeholder desuden mango smørt, der er med til at aktivere hårvæksten og fremmer et sundt voksende hår. Derudover reducerer det krus og forebygger spaltede spidser.

Med denne hårkur får du masser af fugt og pleje, hvilket gør hårkuren ideel til skadet hår. Denne skønne hårmaske er sulfat- og silikonefri, og den er dermatologisk tester. Selvom hårmasken er særlig god til skadet hår, kan alle hårtyper få glæde af kuren.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en nærende hårkur, der forbedrer hårets elasticitet og giver et velplejet hår. Her får du en virkelig god hårkur, der vil efterlade dit hår flot og velplejet.

#2 Hairlust Protein Repair Hårkur

Hairlust ProteinRepair Hårkur

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder genopbyggende protein
 2. Forebygger spidser, der spalter, og knækket hår
 3. Indeholde beskyttende antioxidanter

Produktdetaljer

Hvis dit har mangler protein, så er denne hårkur specielt udviklet til dig. Hvis du har et beskadiget hår, der mangler protein, kan dit hår miste noget af sin elasticitet og komme til at føles gummiagtigt, og det knækker også nemmere. Indsæt denne skønne hårkur.

Denne hårkur giver dit hår nøgleproteiner, og så forebygger den spaltede spidser og knækket hår. Her får du en genopbyggende hårkur, der sørger for at mætte håret ved hjælp af en række antioxidanter, som beskytter håret imod fremtidige skadelige påvirkninger.

Hvis du regelmæssigt bruger denne maske, er masken i stand til at reducere antallet af spaltede spidser med helt op til 20 procent.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er træt af spidser, der spalter, og hår der knækker, så er denne hårkur som skabt til dig. Dette er en rigtig god hårkur, der giver det slidte hår nyt liv med masser af god protein. Du vil helt sikkert se gode resultater med denne maske.

#3 OLAPLEX No.3 Take Home

OLAPLEX No.3 Take Home 100 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for silikoner, sulfater, phtalater, DEA, aldehydes og er aldrig testet på dyr.
 2. Holder håret lækkert og sundt
 3. Ideelt til skadet og slidt hår samt extenstions

Produktdetaljer

Denne kur er lavet i forbindelse med de to professionelle salonbehandlinger NO. 1. og NO. 2. Opalex NO. 3. Hair Perfector er en super lækker og genopbyggende behandling til det skadede hår. Denne maske er en hjemmebehandling, men det er en fortsættelse på din salonbehandling. Denne maske vil holde dit hår sundt og lækkert. Det er vigtigt at nævne, at du også kan bruge denne hårkur, selvom du ikke har fået lavet en Olaplex behandling.

Selvom hårkuren kan bruges til alle hårtyper, er denne hårkur særligt ideel til dig, hvis hår er slidt og skadet eller til dig, der har extensions. Det anbefales at bruge denne maske én gang om ugen. Hvis du ikke har stylingprodukter i håret, kan du blot fugte håret. Har du produkter i håret, skal du skylle håret helt. Dette samme gælder, hvis det er et par dage siden, du har vasket hår.

Kuren skal i håndklædetørt hår. Herefter kan du påføre hårkuren fra rod til spids. Lad kuren sidde i håret i 10 minutter eller i 30 minutter, hvis dit hår virkelig trænger til kærlighed. Sørg for at skylle kuren godt ud, og så skal du blot vaske dit hår med shampoo og conditioner.

Derfor skal du købe produktet

Hvis din hår trænger til en plejende hårkur, er denne kur et godt bud. Hårkuren kan bruges til forskellige hårtyper, og det er absolut en af de bedste hårkure på markedet. Hvis du har extensions, er denne maske også en god investering.

#4 KÉRASTASE Resistance Masque Force Architecte

kerastase hårkur

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Genopretter og revitaliserere skrøbeligt og slidt hår
 2. Forebygger spånede spidser
 3. Forhindrer, at håret går i stykker

Produktdetaljer

Denne lækre hårmaske virker genoprettende og revitaliserende til dig, der har slidt og skrøbeligt hår. Denne hårkur indeholde eksempelvis Patenteret Intra-Cylane, der hjælper med at forhindre håret i at gå i stykker og forebygger spidser, der spåner. Masken styrker håret og giver masser af kærlighed til dit hår. den styrker hvert eneste hårstreng fra indersiden til ydersiden. Hårkuren giver ekstra kærlighed og pleje for at få de glatte og bløde hårkrøller tilbage.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil give dit hår ekstra kærlighed. Håret føles dejligt og sundt efter brug, og du vil sikkert elske denne hårkur.

#5 MOROCCANOIL® Intense Hydrating Mask

MOROCCANOIL® Intense Hydrating Mask 250 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Effektiv og genoplivende hårmaske
 2. Ideel til dig med et tryk og mellem-tykt hår
 3. Beriget med arganolie og plejende ingredienser

Produktdetaljer

Denne skønne hårkur til tørt hår er beriget med arganolie og andre plejende ingredienser, der giver intens fugt og næring til det tørre hår. Det er en effektiv og genoplivende hårmaske, der passer perfekt til dig, der har et tykt og mellem-tykt hår. Kuren har en lækker cremet konsistens, og du kan glæde dig til at få et glansfuldt hår, der er silkeblødt og medgørligt og har en bedre tekstur og elasticitet.

Hårkuren skal blot bruges i nyvasket og fugtigt hår. Lad den sidde i 5-7 minutter, og skyl håret grundigt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en kur, der blødgører håret. Denne fugtgivende hårkur gør håret blødt og lækkert. Hvis du har hår, der er tykt eller mellem-tykt, er denne hårkur til tørt hår ideel til dig.

#6 MARIA NILA True Soft Masque

MARIA NILA True Soft Masque 250 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Ideel til filtret/genstridigt hår
 2. Blødgørende hårkur til tørt hår
 3. Indeholder arganolie

Produktdetaljer

Hvis du gerne vil have et sundt og glansfuldt hår, er denne hårkur et godt bud. Hvis du døjer med tørt og filtret/genstridigt hår, vil denne maske virke blødgørende og tilføre ekstra fugt og styrke til håret. Denne hårkur er særlig ideel til dig, der har brug for ekstra næring og energi til dit hår. Derudover virker kuren anti-statisk og modvirker elektrisk hår.

Kuren indeholder arganolie, der er fantastisk for håret. Arganolie modvirker krus og statisk elektricitet, og så tilfører det en smuk glans og virkende styrkende på hårets struktur. Efter brug vil du opleve at have blødt hår, der er fuld af energi og vitalitet.

Derudover beskytter kuren farvet hår, og den reducerer farvetab så meget som muligt. Beskytter desuden håret mod UV-stråling fra solen og andre frie radikaler. Indeholder desuden ingen sulfater eller parabener. Ønsker du en shampoo uden sulfat, som matcher dette produkt, har jeg også lavet anbefalinger om dette.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne hair mask, hvis du vil have en blødgørende hårmaske, der vil styrke håret. Hvis du har et glansløst hår, vil denne maske give dig silkeblødt hår. Hvis du har farvet hår, er denne maske desuden ideel, idet den hjælper med at bevare farven i dit hår og give dig et smukt og sundt look.

#7 REDKEN All Soft Heavy Cream

REDKEN All Soft Heavy Cream 250 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver ekstra pleje
 2. Indeholder arganolie og Redkens Moisture Complex
 3. God til skadet hår

Produktdetaljer

Hvis dit hår er slidt og skadet, vil denne hårkur kunne hjælpe dig. Her får du en dejlig hair mask, der giver dit hår nyt liv. Denne cremede hårmaske sørger for, at dit hår opnår sin naturlige smidighed og bliver mere modstandsdygtigt. Masken har desuden anti frizz effekter og efterlader dit hår blødt, velplejet og sundt.

Derfor skal du købe produktet

Hvis dit hår trænger til pleje , og du gerne vil have sund hårvækst, kan du opnå det med denne kur. Dit ødelagte hår vil få masser af pleje og kærlighed, og du vil opnå gode resultater med denne skønne kur.

#8 MILKSHAKE Integrity Intensive Treatment

Fremhævede egenskaber

 1. Velegnet til alle typer hår
 2. Indeholder økologisk muru muru smør
 3. Virker reparerende på håret

Produktdetaljer

Denne lækre hårkur fra Milkshake har en skøn duft, og så er den velegnet til alle typer hår. Kuren indeholder økologisk muru muru smør, der virker nærende i dybden og reparerer skadet hår. Dette gør, at du efterlades med et blødt, skinnende og flot hår, der er nemt at rede igennem. Forkæl dit hår to gange om ugen med denne skønne kur, og se gode resultater og et hår, der dufter himmelsk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du vil have et velduftende hår, og du gerne vil pleje håret, så er denne maske et godt bud. Hvis du har ødelagt hår, vil du også se gode resultater med denne hair mask.

#9 DAVINES Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask 250 ml

DAVINES Natural Tech Nourishing Vegetarian Miracle Mask 250 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Nærende og fugtgivende
 2. Vegansk og fri for parabener
 3. God til tørt og slidt hår

Produktdetaljer

Her får du en nærende og fugtgivende maske, der især er velegnet til dig, der har et hår, der er slidt og tørt. Denne maske er vegansk og fri for parabener. Masken er ganske nem at bruge. Du skal blot bruge den i nyvasket hår og sørge for, at dit hår er håndklædetørt. Hav gerne fokus på dine længder og spidser, og lad kuren sidde i håret i cirka fem minutter. Du kan eventuelt rede håret igennem, inden du skyller kuren ud.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en all-round god hårkur. Derudover er kuren især ideel til dig, der søger en hårkur, der er vegansk og fri for parabener.

#10 Meraki Hair Mask

Meraki Hair Mask 200 ml

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Dybt nærende hårmaske
 2. Beriget med sheasmør, kokosolie og panthenol
 3. Indeholder vegetabilsk protein, der reparerer håret indefra og ud

Produktdetaljer

Denne hair mask fra Meraki er en dybt nærende hårmaske, der vil reparere dine spidser, der spalter. Masken får dit hår til at stråle og se sundt og velplejet ud. Denne skønne maske er beriget med en helt unik kombination af blandt andet sheasmør, kokosolie og panthenol. Disse ingredienser fugter og nærer dit hår, så du får hår, der er silkeblødt og skinnende. Det vegetabilske protein reparerer håret indefra og ud.

Med denne hårmaske har du mulighed for at give dit hår udsøgt, genopbyggende pleje, så dit hår får en glansfuldt og sundt look. Masken har en mild duft med notes af hvide blomster og frisk vand.

Denne hårmaske er ideel til dig, der har brug for at give dit hår masser af fugt og pleje.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne maske, hvis du gerne vil forkæle dit hår ekstra. Jeg synes personligt, at dette er en skøn maske, der giver masser af fugt og pleje til håret.

Hvad er forskellen på hårmaske og hårkur?

En hårkur og en hårmaske er det samme. Det er en plejende hårprodukt, der er med til at give din hovedbund masser af fugt og næring. Denne fugt og næring er nødvendig for at holde dit hår og din hovedbund sund.

En hårkur minder lidt om en balsam eller conditioner, men de har to forskellige formål. En hårkur er designet og udviklet til at give dit hår et boost, og det er en mere intens ‘behandling’ end balsam. Det er vigtigt, at du bruger balsam efter en hårkur, da balsam lukker hårstråene.

Det er desuden vigtigt, at du vælger den rigtige hårkur til dit hår. Har du krøllet hår, skal du eksempelvis bruge en anden hårkur, end hvis du har fedtet hår. Har du krøllet hår, kan du med fordel vælge en kur, der er godkendte af Curly Girl metoden. Krøller dit hår, skal du nemlig tage nogle særlige hensyn, som du ikke skal tage, hvis du har fint hår. Krøllet hår er tit også kruset hår. Derfor kan du med fordel vælge en anti frizz hårkur, hvis du har kruset hår.

Har du fedtet hår, skal du vælge en hårkur, der kan hjælpe med dette. Du finder også hårkure til behandlet hår og hårkure, der er udviklet til en tør og irriteret hovedbund. Har du fået kemiske behandlinger i dit hår, vil en hårkur også være en stor fordel for dig, så du giver dit hår masser af pleje.

Det er også blevet populært at lave sin egen hjemmelavet hårkur. Jeg vil dog anbefale, at du ikke permanent bruger en hjemmelavet hårkur. Det kan måske være sjovt at lege med en eftermiddag, men i længden har du brug for en hårkur, der er særlig udviklet til dit hår af professionelle.

Hvad er bedst mod tørt hår?

Her skal du vælge en hårkur, der giver masser af intens fugt. Dette er det absolut vigtigste, hvis du lider af hår, der er tørt. Det kan også være, at du har en irriteret hovedbund. Hvis det er tilfældet, skal du samtidig kigge efter en hårkur, der er mild og skånsom. Men kig særligt efter fugt, fugt, fugt og mere fugt.

Hvad er godt at putte i håret?

Der er en række ingredienser, der er gode for dit hår, når du skal vælge din nye hårkur. Når du skal vælge din nye hårkur, kan du med fordel kigge efter ingredienser, såsom:

 • Kokosolie
 • Arganolie
 • Avocadoolie
 • Aloe vera

Kokosolie er en populær olie til håret. Kokosolie indeholder masser af godt fedt, og så er det vegansk. Denne olie er med til at nære håret ved at give masser af fugt og pleje.

Arganolie er en anden meget populær olie at bruge i året. Er dit hår tørt, vil du elske arganolie, fordi du her får masser af fugt og pleje. Du kan desuden bruge ren arganolie i håret. Dette vil være ekstra fugt og forkælelse til dit hår.

Avocadoolie er ligeledes fugtgivende, og så fedter denne olie ikke, hvilket mange sætter pris på.

Aloe vera er godt til dig, der har brug for skånsomme og milde produkter til dit hår. Aloe vera er kendt for sin lindrende og helende effekter og er god til irritationer og hudlidelser.

Hvad kan man gøre ved tyndt hår?

Hvis du har fint hår eller tyndt hår, skal du undgå en hårkur med udglattende effekt. Du skal generelt gå efter produkter, der kan skabe volumen i håret. Du skal måske undgå hårkure, der er alt for fokuseret på fugt, da dette kan tynge håret. Men selvom du har hår, der er tyndt, har det stadig brug for pleje, så du skal ikke bare undgå plejende produkter. Du skal blot vælge den rette hårkur.

Overvejelser inden man vælger hårkur

Du skal først og fremmest overveje, hvilken hårtype du har. Det er faktisk det vigtigste. Det er nemlig essentielt, at du vælger en hårkur, der passer til lige netop dit hårtype. Dernæst kan du blandt andet overveje, om det er vigtigt for sig, at din hårkur eksempelvis er vegansk, uden sulfater, parabener og silikone. Men først og fremmest vil jeg anbefale, at du finder ud af din hårtype, samt hvad du gerne vil opnå ved at bruge en hårkur.

Bedste hårkur til skadet hår

Har du ødelagt hår, skal du gå efter en hårkur med opbyggende effekter, der stimulerer hårvæksten. Dette gør, at du hurtigere får nyt, sundt hår. Du kan eksempelvis kigge efter en hårkur, der indeholder kreatin, da det virker beskyttende på håret.

Hvordan bruger man en hårkur

Som regel skal en hårkur bruges på følgende måde, men læs altid på produktet:

 1. Vask dit hår grundigt
 2. Put hårkuren i, og lad den sidde i håret i 5-10 minutter
 3. Skyl kuren ud
 4. Massér håret med balsam, og skyl håret
 5. Brug eventuelt en hårolie

FAQ

Hvad er forskellen på hårkur og hårmaske?

Det er det samme.

Er en hårkur nødvendig når man bruger balsam?

Ja, du skal bruge en balsam efterfølgende for at lukke dine hårstrå.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online