Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Vippeserum

Bedste vippeserum (2024) – Frisørens Bedst i test guide af serum til øjenvipperne

Hvem drømmer ikke om smukke, lange vipper? De fleste af os er desværre bare ikke født med fyldige øjenvipper fra naturens side. Det er her en vippeserum kommer ind i billedet. Den bedste vippeserum kan hjælpe dig med at få lange og fyldige vipper, du vil elske.

I denne vippeserum test guide har jeg taget et kig på 10 forskellige vippeserummer, så du kan finde den bedste vippeserum til lige præcis dine øjenvipper.

Hvilke produkter er med i bedste vippeserum bedst i test

#1 Hairlust Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Superb Lash Eyelash Enhancing Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder aktive ingredienser, såsom aloe vera og kaffebønneolie
 2. Resultater på 4-8 uger
 3. Giver naturlige vipper

Egenskaber

Hvis du drømmer om lange og kraftige øjenvipper, så er dette vippeserum fra danske Hairlust lige noget for dig. Serummet giver både et holdbart og naturligt resultat. Produktet er naturligt, effektivt og sikkert at bruge, og det indeholder masser af gode ingredienser, der både fremmer vippernes vækst og plejer og forstærker vipperne.

Serummet er baseret på et peptid-komplex og en blanding af aktive botaniske ingredienser, såsom aloe vera, jojobaolie, ærteprotein og kaffebønneolie. Du vil allerede se resultater efter 4-8 uger ved regelmæssig brug.

Vores vurdering

Hairlust er kendte for deres yderst gode hårprodukter, og deres vippeserum er ingen undtagelsen. Også her får du et lækkert produkt, der virkelig skaber flotte resultater. Jeg kan rigtig godt lide de mange gode ingredienser i serummet.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et lækkert vippeserum, der indeholder økologiske ingredienser, og som er fri for skadelige og uønsket kemi, og som er vegansk, så er dette vippeserum fra Hairlust et perfekt valg.

#2 Naturlig Olie Økologisk Bryn- & Vippeserum

Økologisk Bryn- & Vippeserum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. For fyldigere bryn og længere vipper
 2. 98,7% økologisk indhold
 3. Vegansk

Egenskaber

Her får du et serum til både vipper og bryn baseret på naturlige og økologiske ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. Serummet booster hårets naturlige vækst, hvilket resulterer i sundere og fyldigere vipper og bryn. Serummet er 100% naturligt, vegansk og parfumefrit. Du ved se resultater efter 6-8 uger ved daglig brug.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at serummet er økologisk, og at det er baseret på naturlige ingredienser, der er gode for vipper og bryn.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et økologisk vippeserum, så er dette serum fra Naturligolie et godt bud.

#3 M2 Beauté Eyelash Activating Serum

M2 Beauté Eyelash Activating Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Fremmer vippernes fylde og vækst
 2. Første synlige resultater efter ca. 8 uger
 3. Uden hormoner, silikone, PEG og syntetiske duft- og farvestoffer

Egenskaber

Med M2 Beauté Eyelash Activating Serum får du et helt fantastisk serum, der giver dig mørkere vipper. Faktisk gør dette serum næsten mascara overflødig. Serummet har et yderst effektivt og innovativt aktivt ingredienskompleks, der netop vil fremme væksten af dine vipper. Faktisk fremmer serummet øjenvippernes vækst og fylde med 50% i gennemsnit.

Serummet har en unik sammensætning af plejende ingredienser, der styrker og stimulerer både de aktive og inaktive hårrødder, hvilket fremmer en naturlig vækst og fylde. Serummet øget antallet af vippehår, forlænger deres vækstfase og giver mørkere vipper, der ser naturlige ud.

Du vil begynde at se synlige resultater efter cirka otte ugers brug. Dette serum er dermatologisk og oftalmologisk testet. Derudover er serummet uden hormoner, silikone, PEG og syntetiske duft- og farvestoffer.

Vores vurdering

Jeg elsker dette øjenvippeserum. Serummet ligger i den helt dyre ende, men du får et utroligt effektivt serum, der giver smukke vipper. Jeg kan desuden rigtigt godt lide, at serummet er fremstillet uden hormoner, silikone, PEG og syntetiske duft- og farvestoffer.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have det bedste af bedste, så er denne vippeserum lige noget for dig. Her får du det måske bedste øjenvippeserum på markedet. Jeg er i hvert fald begejstret.

#4 REVITALASH Advanced Eyelash Conditioner

Revitalash Advanced Eyelash Conditioner

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver lange vipper
 2. Kan bruges af alle
 3. Resultater efter 4-8 uger

Egenskaber

Hvis du drømmer om lange vipper, så er REVITALASH Advanced Eyelash Conditioner lige et øjenvippeserum for dig. Selv hvis du har helt korte vipper, kan du få glæde af dette serum. Det er faktisk ligemeget, om du har korte, mellem eller lange øjenvipper – dette serum kan bruges af alle. Uanset hvem du er, vil du kunne se en mærkbar forskel og en forbedring og forstærkelse af dine vipper.

Serummet indeholder plejende ingredienser, der selvsagt plejer vipperne, samtidig med at serummet gør dine vipper længere og ekstra fyldige. Du vil se resultater efter allerede 5-8 uger.

Der er nok til seks måneders brug, hvis du bruger produktet korrekt.

Vores vurdering

Her er endnu et serum, jeg er virkelig begejstret for. Det er utroligt effektivt, og det giver fyldigere vipper, der også er stærkere.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have fyldigere og stærkere vipper, der samtidig får god pleje, så er dette serum lige noget for dig. Det er et virkelig fantastisk serum, der giver gode resultater.

#5 Lavinde Hyped Eyelash Serum

Lavinde Hyped Eyelash Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver langvarige resultater for smukke og holdbare vipper
 2. Allergi Certificeret – velegnet til dig med sensitive øjne
 3. Nomineret til “Årets Danske Produkt” ved Danish Beauty Awards 2020

Egenskaber

Her får du et innovativt vippeserum til dig, der drømmer om lange, fyldige og smukke vipper. Lavinde er et dansk brand, og de har simpelthen skabt intet mindre end verdens første øjenvippeserum, der er godkendt af Asthma Allergy Nordic, så du kan få fyldigere vipper på en skånsom måde.

Serummet indeholder Lavindes egen unikke PEP-4™ formel, der styrker vipperne indefra. Dette giver markant mere fyldige, voluminøse vipper, der samtidig er lange og mere modstandsdygtige. Serummet indeholder også andre aktive ingredienser, der virker beroligende på dine øjenlåg.

Vores vurdering

Jeg er helt vild med, at dette serum er allergivenligt. Så mange af os har en tendens til allergiske reaktioner, særligt fra make up. Det behøver du ikke at være bekymret for med dette serum. Derudover synes jeg selvfølgelig, at det er et plus, at Lavinde er et dansk brand.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har sensitiv hud, og du generelt bare gerne vil passe særligt godt på dig selv og din hud, så er dette vippeserum et perfekt valg.

#6 Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum Øjenvippeserum

Yuaia Haircare Eyelash Growth Serum Øjenvippeserum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Giver længere vipper
 2. Giver nye hårstrå
 3. Fugtgivende

Egenskaber

Her får du et effektivt vippeserum fra Yuaia Haircare. Dette serum er udviklet til dig, der gerne vil styrke og øge længden af dine vipper. Serummet vil stimulere væksten af dine hår, give længere og mere fyldige vipper samt øge antallet af nye hårstrå.

Dette øjenvippeserum indeholder naturlige ingredienser, der plejer og styrker vipperne i dybden. Serummet er klinisk dokumenteret for at øge vippernes vækst.

Efter 4-8 ugers regelmæssig brug vil du kunne se en forskel på dine øjenvipper. Derudover er dette serum vegansk, og det er uden parfume eller æteriske olier.

Vores vurdering

Jeg kan rigtig godt lide dette vippeserum. For mig er det er klart plus, at serummet er udviklet uden parfume og æteriske olier.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et serum uden parfume, der er effektivt.

#7 LASHFOOD Phyto-Medic Eyelash Enhancing Serum

Lashfood Phyto-medic Eyelash Enhancing Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Naturlige og plejende ingredienser
 2. Styrker vipperne
 3. Resultater efter 4 uger ved daglig brug

Egenskaber

Her får du et serum til vipperne, der har både en plejende og styrkende effekt. Serummet er fremstillet med naturlige ingredienser, og det er let at påføre langs vippekanten. Dette serum er fremstillet med veganske ingredienser, og det er fri for gluten.

Ved daglig brug af dette vippeserum vil du se resultater efter allerede fire uger.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at serummet er udviklet med veganske og naturlige ingredienser, og at det også plejer vipperne.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et serum med naturlige og veganske ingredienser, hvor du ser resultater forholdsvis hurtigt, så er LASHFOOD Phyto-Medic Eyelash Enhancing Serum et godt bud.

#8 Perfect Lashes – Eyelash Enhancer – Vipperserum

Perfect Lashes - Eyelash Enhancer - Vipperserum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. 100% naturlige ingredienser
 2. Mere volumen
 3. Få lange og stærke vipper

Egenskaber

Dette serum til vipperne stimulerer hårsækkene og er med til at give længere, stærkere og mørkere vipper. Du kan også bruge dette øjenvippeserum på dine bryn for samme resultater.

Serummet indeholder aktive ingredienser, der fremmer væksten af nye hår og samtidig booster de gamle hår. Du får her et serum med en eksklusiv og naturlig formel, der giver synlige resultater og forbedrer kvaliteten af dine vipper. Formlen sikrer den nødvendige næring, så tætheden og fleksibiliteten af dine vippehår øges.

Vores vurdering

Jeg kan rigtig godt lide, at serummet indeholder naturlige ingredienser, og at det kan bruges til både vipper og bryn.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et serum, der er udviklet med 100% naturlige ingredienser, og som du kan bruge til både vipper og bryn.

#9 RefectoCil Lash & Brow Booster Double Effect

RefectoCil Lash & Brow Booster Double Effect

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Kan bruges på både vipper og bryn
 2. Booster og styrker bryn og vipper
 3. Indeholder nærende ingredienser

Egenskaber

Med RefectoCil Lash & Brow Booster Double Effect får du et yderst effektivt serum, der faktisk giver helt op til 56% mere fylde bryn og længere vipper. Serummet booster og styrker både vippe- og brynhårenes vækst, hvilket giver lange og tætte hår. Serummet indeholder en række nærende og plejende ingredienser, såsom biotin, hyaluronsyre og black sea rod oil.

Applikationen er udviklet med et smart design, der gør det muligt at ramme præcist, så det er nemt at anvende serummet. Hvis du bruger dette serum dagligt, vil du se de første resultater efter seks uger. Efter 10 uger vil du virkelig kunne se et tydeligt og flot resultat.

Serummet er testet af dermatologer og øjenlæger. Derudover er det udviklet uden syntetiske hormoner og parfume.

Vores vurdering

Jeg kan først og fremmest godt lide, at serummet ikke indeholder syntetiske hormoner eller parfume. Derudover er jeg begejstret for, at det kan bruges på både vipper og bryn, og at serummet er nemt at anvende.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette serum, hvis du gerne vil have et serum, der giver flotte resultater, og som du kan bruge til både bryn og vipper. Derudover er serummet ideelt til dig, der ønsker et produkt uden syntetiske hormoner og parfume.

#10 HICKAP Lash & Brow Boosting Serum

Hickap Lash & Brow Boosting Serum

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder plejende ingredienser
 2. Øger volumen, længden og tætheden af vipperne
 3. Vegansk

Egenskaber

Dette serum giver tættere vipper og bryn, og det giver også længere og mere fyldige vippe. Serummet indeholder blandt andet peptider, allantoin, hyaluronsyre og algeekstrakt, der alle er med til at stimulere væksten af dine bryn og vipper.

Serummet er desuden 100% vegansk.

Vores vurdering

Jeg synes, at dette er et ganske fint vippeserum. Jeg kan godt lide indholdet af hyaluronsyre, samt at serummet er vegansk.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et serum, der ikke er alt for dyrt, der vegansk, og som kan bruges på både vipper og bryn, er HICKAP Lash & Brow Boosting Serum lige et serum for dig.

Hvilke Vippeserum er bedst?

Der er rigtigt mange gode serummet på markeder, der giver fyldigere vipper, tykkere vipper og i det hele taget bare smukke vipper. Jeg har i denne test kåret M2 Beauté Eyelash Activating Serum til testvinder, men bemærk, at der er rigtig mange andre gode serummet i denne test, så vælg det serum, der passer bedst til dig.

Få lange, fyldige vipper med vippeserum

Hvis du drømmer om kraftige øjenvipper, der lange og fyldige, så er et vippeserum lige, hvad du har brug for. Måske du har brugt kunstige øjenvipper, men er træt af, at de skal på dagligt, og at dine naturlige øjenvipper faktisk stadig er ret tynde.

Frygt ej, med det rette vippeserum kan selv tynde vippe blive fyldige. Mange vippeserummer har dokumenteret effekt og giver smukke resultater. Vi vil her kigge på, hvordan vippeserum virker, hvordan du skal anvende vippeserum og meget mere.

Sådan fungerer vippeserum

Det er et godt spørgsmål! Serum til vipper indeholder forskellige ingredienser, der er med til at stimulere hårvæksten. Dette gør, at dine vipper bliver længere og mere fyldige med tiden. Ofte indeholder serummer plejende ingredienser, der er mere til at give stærkere øjenvipper.

Hvorfor knækker mine vipper?

Det er rigtigt frustrende, hvis dine vipper knækker. Eller endnu værre – de falder af. Hvis dine vipper knækker eller falder af, kan det være, fordi:

 • Du ikke fjerner din makeup
 • Du bruger en dårlig mascara, som dine vipper ikke kan tåle
 • Du ikke plejer dine øjenomgivelser, så de bliver tørre og kløende. Når du gnider og klør i dine øjne, kan de nemlig nemt falde af

Derfor er det vigtigt, at du bruger en god mascara, du eventuelt bruger en øjencreme, ikke gnider i dine øjne, og at du eventuelt bruger en god vippeserum.

Tips til pleje af dine vipper

Jeg har her samlet nogle af mine favorit tips til pleje af vipperne:

 • Brug en god mascara, der er mild ved dine vipper
 • Fjern altid din makeup, inden du går i seng
 • Brug et plejende vippeserum om aftenen
 • Undgå at bruge en vippebukker på daglig basis
 • Giv gerne dine vipper en pause fra mascara i ny og næ – eksempelvis hvis du bare har en fridag derhjemme – da daglig brug af mascara kan slide på vipperne

Hvordan skal man bruge øjenvippeserum?

Dette afhænger af lige præcis dit serum, og derfor er det også vigtigt, at du læser, hvordan dit serum skal anvendes, så du bruger det korrekt. De fleste serummet skal dog anvendes på samme måde.

Serummet skal typisk påføres dagligt med den medfølgende pensel. Som regel skal serummet påføres på den øverste vippekant helt nede ved roden. Det er lidt lige som at bruge en flydende eyeliner.

Jeg foretrækker at bruge øjenvippeserum om aftenen, når jeg bruger mine hudplejeprodukter. Det er nemlig vigtigt, at du har fjernet al make up, før du påfører serummet. Dette sikrer, at ingredienserne bedre kan trænge ind i huden.

Hvis du bruger kontaktlinser, så tag dem gerne ud, inden du skal påføre serummet. Du kan tage dem på igen efter cirka 15 minutter. Det er vigtigt, at du lader serummet tørre, inden du kommer kontaktlinser ind igen.

FAQ

Hvor lang tid tager det at kunne se resultater?

Dette afhænger af lige præcis dit serum. Du skal bruge serummet dagligt for de bedste resultater, og brug gerne et serum, der stimulerer den naturlige hårvækst. Med de fleste serummer vil du se de første resultater efter 4-6 uger, men selv med den bedste øjenvippeserum skal du forvente omkring 10 ugers brug, før du ser de fulde resultater.

Er det sikkert at bruge vippeserum, hvis man har allergi?

Hvis du har allergi, må du kun bruge øjenvippeserum, der er OK til dette. Af de testede serummer i denne vippeserum test, kan jeg anbefale Lavinde Hyped Eyelash Serum.

Er øjenvippeserum farligt?

Nogle personer kan få en allergisk reaktion. Her er det vigtigt, at du bruger et mildt serum, der er godkendt til brug på sensitive øjne og hud. Hvis du oplever en allergisk reaktion, så stop omgående med at bruge serummet.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online