Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Kollagenpulver

Bedste kollagenpulver i 2024 – Collagen bedst i test guide til mænd og kvinder

Kollagen er med til at give smukt hår og flotte negle samt en flot og spændstig hud, der ser ungdommelig ud. Denne collagen bedst i test guide er lavet for at oplyse om de forskellige typer pulver, piller og andre midler der findes.

Kollagenpulver kan være et godt tilskud til dig, der gerne vil forebygge tegn på aldring. I denne bedste kollagenpulver guide har jeg taget et kig på 10 forskellige tilskud, så du kan finde det bedste produkt til dig.

Hvilke collagen er bedst i test?

#1 Nutrinic Kollagen+

Nutrinic Kollagen+

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Reducerer dybden af rynker
 2. Øger hudens fasthed
 3. Klinisk testet og bæredygtigt fremstillet

Egenskaber

Dette tilskud reducerer dybden af rynker, og det er også med til at øge hudens fasthed og glød indefra. Du får her et prisvindende 3-i-1 kosttilskud, der indeholder marine kollagen, C-vitamin og zink. Dette er tre vigtige ingredienser for en smuk og sund hud.

Du kan ganske nemt opløse pulveret i vand, og tilskuddet kommer i praktiske doseringsbreve, så du får den rette mængde. Kosttilskuddet er klinisk testet og bæredygtigt fremstillet.

Vores vurdering

Jeg kan rigtigt godt lide kombinationen af kollagen, C-vitamin og zink, der alle tre er vigtige, hvis du gerne vil have en flot og ungdommelig hud. Endvidere kan jeg godt lide, at der er anvendt marine kollagen, da dette efter sigende er den type kollagen, der minder mest om den kollagen, vi selv producerer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette kollagentilskud, hvis du gerne vil have et tilskud, der virkelig er målrettet hud og alderstegn.

#2 Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Vild Nord Collagen Beauty Remedy

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Unik blanding af hydrolyseret marine kollagen, pulveriserede bær og mikroindkapslet tang
 2. Højt indhold til vitamin C
 3. Vildtfanget torsk fra bæredygtigt fiskeri

Egenskaber

Dette kollagentilskud er en unik blanding af hydrolyseret marine kollagen, pulveriserede bær og mikroindkapslet tang. De pulveriserede bær kommer fra solbær, blåbær, aronia og acerola. Alle disse bær har et højt indhold af vitamin C. Dette vigtige vitamin bidrager blandt andet til en normal dannelse af kollagen, hvilket er vigtigt for normalt fungerende knogler, brusk, tandkød, tænder, hud og blodklar. Derudover er vitamin C med til at beskytte mod oxidativt stress.

Dette kollagentilskud indeholder som nævnt vildhøstet tang, der indeholder jod. Jod er blandt andet med til at bidrage til en normal hud, et normalt stofskifte, en normal funktion af skjoldbruskkirtlen samt produktionen af hormoner i skjoldbruskkirtlen.

Kollagenen i dette tilskud kommer fra vildfanget nordatlantisk torsk fra bæredygtigt fiskeri.

Vores vurdering

Jeg kan rigtigt godt lide kombinationen af marine kollagen og de mange gode bær og tang. For mig er det et stort plus, at der er brugt bær, der er rige på C-vitamin, da dette vitamin er nødvendigt for dannelsen af kollagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et kollagentilskud, der er fra fisk, og som også indeholder et højt indhold af C-vitamin, så er Vild Nord Collagen Beauty Remedy et godt valg.

#3 GREEN GODDESS Pure Natural, 250 g. Marine Collagen

Pure Natural, 250 g. Marine Collagen

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. 100% rent marine collagen
 2. 92% proteinindhold
 3. Nemt at anvende i mad og drikke

Egenskaber

Her får du et 100% rent marine collagen pulver fra Green Goddess. Tilskuddet er med hele 92% protein, hvilket bidrager til øget muskelmasse og til at vedligeholde muskler og knogler.

Det er nemt at anvende dette tilskud i både mad og drikke, og pulveret tåler også varme. Du kan eksempelvis blande det i din morgenkaffe, i din smoothie, i din havregrød eller din juice. Mulighederne er mange!

Vores vurdering

Dette kollagentilskud er perfekt, hvis du gerne vil have et tilskud, der udelukkende indeholder kollagen. Jeg kan godt lide, hvor let tilskuddet er at bruge i hverdagen – også hvis man er på farten.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du er på udkig efter et kollagentilskud, der indeholder 100% marine collagen, så er dette lige tilskuddet for dig.

#4 Natur-Drogeriet Collagen-Boost Hindbær

Natur-Drogeriet Collagen-Boost Hindbær

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder hyaluronsyre og kiselpulver
 2. Med peptider fra hydrolyseret kollagen
 3. Naturlig smag af hindbær

Egenskaber

Dette tilskud indeholder peptider fra hydrolyseret kollagen, hyaluronsyre og kiselpulver samt C-vitamin. C-vitamin er vigtigt for en normal dannelse af kollagen, og derfor er det vigtigt, at du sørger for på den ene eller anden måde at få dette vitamin. Hyaluronsyre er fantastisk til at give fugt. Derudover indeholder tilskuddet naturlig hindbæraroma, hvilket giver tilskuddet en dejlig smag.

Du kan nemt røre pulveret ud væske.

Vores vurdering

Jeg er begejstret for, at tilskuddet også indeholder C-vitamin. Derudover kan jeg godt lide, at det har en smag af hindbær. Det gør tilskuddet ideelt til dig, der gerne vil blande pulveret med vand og eksempelvis ikke har lyst til at bruge det i kaffe eller lignende.

Derfor skal du købe produktet

Dette kollagentilskud er perfekt til dig, der gerne vil have et tilskud, der ikke er smagsneutralt. Hvis du foretrækker at blande kollagenpulver i vand, men synes den neutrale smag er lidt halvkedelig, så overvej Natur-Drogeriet Collagen-Boost Hindbær.

#5 Copenhagen Health Marine Collagen Pro Edition

Copenhagen Health Marine Collagen Pro Edition

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Tilsat C-vitamin
 2. Smagsneutralt
 3. Reducerer rynker og fine linjer

Egenskaber

Her får du kollagenpulver fra Copenhagen Health, der er fremstillet med kollagen fra fisk. Derudover indeholder tilskuddet C-vitamin. Dette er et vigtigt vitamin, der er med til at sikre en normal dannelse af kollagen. Kollagen er vigtigt for mange forskellige ting, såsom hud, hår og negle. Det er også vigtigt for tænder, knogler og brusk. Ydermere indeholder tilskuddet D-vitamin og biotin.

Tilskuddet er smagsneutralt, og det er med til at reducere fine linjer og rynker. Der er til 60 dages forbrug.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at dette tilskud også indeholder D-vitamin og biotin. Biotin er, som du måske allerede ved, vigtigt for at holde håret sundt. Derudover er dette tilskud generelt med til at give en sund hud og stærke knogler og muskler.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne bare vil have et allround godt kollagentilskud, så er dette lige tilskuddet for dig. Det er også ideelt til dig, der gerne vil fokusere lidt ekstra på håret, da tilskuddet indeholder biotin.

#6 Mezina Collagen Pure Skincare

Mezina Collagen Pure Skincare

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Smagsneutralt
 2. Let at dosere til mad og drikke
 3. Individuelt indpakkede doser

Egenskaber

Med Mezina Collagen Pure Skincare får du et smagsneutralt kollagenpulver i individuelt indpakkede doser. Dette gør dette kosttilskud nemt også at have med på farten. Pulveret er nemt at opløse eller tilsætte i mad og drikke. Du kan eksempelvis komme det i din kaffe, smoothie, havegrød eller lignende.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at tilskuddet kommer i portionsanrettede breve. Dette gør det virkelig nemt at have tilskuddet med i tasken, på en weekendtur eller på ferien.

Derfor skal du købe produktet

Dette er et rigtig godt tilskud til dig, der gerne vil have et kollagentilskud, som du kan have med på farten.

#7 Functional Future Bone Broth Kollagen Powder Ø

Functional Future Bone Broth Kollagen Powder Ø

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Økologisk collagen pulver
 2. Fremstillet af bone broth af ben fra nordiske, fritgående, græsfodrede og økologiske kvæg
 3. 96% protein

Egenskaber

Her får du et økologisk kollagen tilskud fremstillet af bone broth af ben fra nordiske, fritgående, græsfodrede og økologiske kvæg. Derudover har pulveret et indhold af hyaluronsyre, glycerin, prolin og hydroxyprolin. Tilskuddet indeholder kollagen peptider af type 1, 2 og 3. Pulveret har et højt indhold af protein og kollagen – faktisk indeholder tilskuddet hele 96% protein og 81% kollagen peptider.

Pulveret har et lavt fedtindhold på 1%. Derudover indeholder pulveret en lang række af aminosyrer. Kosttilskuddet er smagsneutralt, og du kan nemt tilsætte det til kaffe, smoothies, juices, supper og lignende.

Vores vurdering

Jeg kan godt lide, at pulveret også indeholder hyaluronsyre, og at det er økologisk.

Derfor skal du købe produktet

Dette kollagen tilskud er ideelt til dig, der gerne vil have kollagen, der er økologisk.

#8 Puori CP3 Beauty Collagen

Puori CP3 Beauty Collagen

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Kollagenpeptider fra kvæg
 2. Smagsneutralt
 3. Godt for hår, hud og negle

Egenskaber

Dette kollagentilskud er fremstillet af hydrolyseret kollagen, der er kombineret med nøje udvalgte vitaminer og mineraler. Dette kollagentilskud er målrettet hår, hud og negle.

Med dette tilskud får du kollagenpeptider af type 1 og 3 fra kvæg. Derudover får du zink, vitamin B6, C-vitamin, biotin og hyaluronsyre. Zink og biotin er begge vigtige for normal hud og hår. C-vitamin er essentielt for kroppens egen produktion af kollagen. Vitamin B6 er kendt for at reducere træthed og udmattelse, og vitaminet bidrager også til et normal stofskifte og en normal hormonbalance.

Du kan nemt tilsætte det smagsneutrale pulver i smoothies, juices, vand eller andre kolde drikke. Det anbefales ikke at komme dette tilskud i varme drikke grundet indholdet af vitaminer og mineraler.

Vores vurdering

Jeg kan rigtigt godt lide, at tilskuddet også indeholder zink, vitamin B6, biotin og hyaluronsyre. Alle ingredienser, der er rigtig vigtige, og som også særligt understøtter hud og hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette tilskud, hvis du gerne vil have et kollagen tilskud, der indeholder mange gode vitaminer og mineraler.

#9 GREEN GODDESS Beautiful Chocolate Collagen

Green Goddess Beautiful Chocolate Collagen

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder B-complex, C-vitamin og zink
 2. Mindsker fine linjer og rynker
 3. Intens smag af belgisk chokolade

Egenskaber

Her får du et virkelig lækkert kollagen tilskud, der er med til at mindske rynker og fine linjer. Tilskuddet har en lækker smag af belgisk chokolade af fineste kvalitet. Dette gør tilskuddet ekstra lækkert!

Dette collagen pulver indeholder marine collagen, B-vitaminer, C-vitamin og zink. Zink er rigtig godt for hud, hår og negle, og det er også med til at bidrage til normal frugtbarhed og reproduktion. B6 er med til at regulere hormonbalancen og en normal omsætning af protein og glykogen. B12 og zink er begge en vigtig spiller, når det kommer til celledelingsprocessen.

C-vitamin bidrager til en normal dannelse af collagen, hvilket har betydning for en normalt fungerende hud, blodkar, brusk, knogler og tandkød. Biotin er med til at bidrage til et sundt hår.

Du kan blande pulveret i vand, mælk, plantemælk, yoghurt, havregrød, smoothies og lignende.

Vores vurdering

Jeg er virkelig begejstret for dette kollagentilskud fra Green Goddess. Tilskuddet et sprængfyldt med virkelig gode vitaminer, og jeg kan godt lide, at det er marine kollagen. Derudover er chokoladesmagen et klart plus for mig. Det gør det lige det mere lækkert at tage kollagen.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et virkelig godt kollagentilskud, så er dette tilskud fra Green Goddess lige noget for dig.

#10 Colly & Co Collagen Booster Unflavoured

Colly & Co Collagen Booster Unflavoured

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder C-vitamin
 2. Smagsneutralt
 3. Marine kollagen

Egenskaber

Her får du hydrolyseret kollagen pulver, der er smagsneutralt. Pulveret indeholder desuden C-vitamin, hvilket er med til at sikre en normal produktion af kollagen i kroppen. Du kan nemt blande pulveret i vand, yoghurt, smoothies eller lignende.

Vores vurdering

Dette er et ganske fint kollagen tilskud. Jeg kan godt lide, at tilskuddet indeholder C-vitamin, så du ikke skal tænke på at tage det ved siden af.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du gerne vil have et forholdsvis budgetvenligt kollagen kosttilskud, så er dette tilskud et godt valg.

Hvad er kollagen?

Kollagen – eller collagen på engelsk – er et protein, der naturligt findes i kroppen. Proteinet er vigtigt for knogler, tænder, brusk, sener og hud. Kroppens naturlige kollagenproduktion falder med alderen. Det er blandt andet den faldende produktion af kollagen, der er med til at give rynker og andre tegn på aldring. Den faldende kollagenproduktion er også med til at give mere skrøbelige knogler.

Produktionen af kollagen er afhængig af vitamin C. Proteinet dannes nemlig, når kroppen nedbryder aminosyrer. Kroppen kombinerer glycin og prolin, der begge er aminosyrer. Herved dannes procollagen. Det er netop denne proces, der er afhængig af vitaminet.

Nogle mener, at vores produktion af kollagen begynder at falde fra midten af 20’erne, mens andre siger, det først sker fra midten af 30’erne. Bemærk, at for meget sol eller rygning er med til at reducere dannelsen af kollagen. Så husk solcremen, og drop cigaretterne.

Kan jeg tage for meget kollagen?

Ja, det kan du godt. Som med alle andre kosttilskud er det vigtigt, at du overholder den anbefalede daglige dosis. Hvis du tager for meget, kan du opleve fordøjelsesproblemer, hvilket ikke er så behageligt. Så følg anbefalingerne – husk at mere er ikke altid bedre.

Fordele ved at tage et kollagentilskud

Der er flere forskellige fordele ved at tage et tilskud af kollagen:

 • Det er med til at reducere fine linjer og rynker
 • Det er med til at give sundere hår og negle
 • Det er med til at give en spændstig hud, en mere ungdommelig hud og i det hele taget en sundere hud
 • Det er med til at give sundere led og knogler
 • Kollagen kan også være med til at forbedre hudens fugtighedsniveau – særligt hvis tilskuddet indeholder hyaluronsyre, vil det give din hud et ordentlig boost af fugt

Hvilken kollagenpulver er den bedste?

Jeg har i denne guide kåret Nutrinic Kollagen+ til det bedste kollagen pulver. Dette er grundet de mange gode vitaminer, som tilskuddet indeholder. Tilskuddet er med til at forbedre hudens sundhed, og det har i det hele taget bare en gavnlig effekt takket være de mange gode ingredienser.

Er der forskel på collagen?

Ja, det er det. Du kan som udgangspunkt få to typer kollagen: Kollagen fra kvæg og marine collagen. Hvilken type kollagen, du skal vælge, er i sidste ende op til dig selv. Jeg hælder personligt mest til marint kollagen, idet kollagen fra fisk efter signende minder mest om vores egen kollagen. Det betyder dog ikke, at kollagen fra kvæg ikke er godt. I sidste ende er valget dit, og denne guide indeholder begge typer kollagenpulver.

Derudover kan du få kollagen kapsler, kollagen creme, flydende kollagen og selvfølgelig pulver. Denne kollagen test er pulver, men kapsler kan være lige så gode. Det er en smagssag. Det vigtigste er, at du får din daglige dosis kollagen, og at tilskuddet er nemt at gøre til en del af din daglige rutine.

FAQ

Er collagen fup?

Nej, kollagen er bestemt ikke fup. Der er klinisk dokumenteret effekt for mange kollagentilskud. Kollagen er blandt andet med til at øge hudens elasticitet, reducere fine linjer og rynker, give en strammere hud og generelt holde huden ungdommelig. Fordi den naturlige kollagenproduktion falder med alderen, er det en rigtig god idé at tage enten kollagenkapsler eller kollagenpulver.

Hvornår skal jeg begynde at tage collagen pulver?

Vi mister kollagen fra omkring 30-års alderen (nogle siger, det allerede sker fra midten af 20’erne, andre mener det først sker i midten af 30’erne). Herefter vil kroppen ikke producere kollagen i samme mængder som tidligere – den naturlige produktion begynder simpelthen at falde. Derfor vil jeg anbefale, at du begynder at tage et dagligt indtag af kollagen fra omkring 30-års alderen.

Hvor hurtigt kan man se resultater ved brug af kollagenpulver?

Som med alt andet indenfor skønhed, så ser du desværre ikke resultater natten over (det ville ellers være dejligt!). Du må regne med, at det i hvert fald tager 12 uger, før du ser resultater, og du skal gerne blive ved med at tage kollagen.

Kan vegetarer og veganere også bruge kollagenpulver?

Nej, det kan de desværre ikke. Kollagen er enten marint kollagen eller kollagen udvundet fra kvæg, så der findes ikke vegansk kollagen. Du kan dog finde tilskud, der er med til at booste kroppens egen produktion af kollagen, og disse kan fås veganske.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online