Warning: Declaration of YOOtheme\Theme\Wordpress\MenuWalker::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/hairbyholst.dk/public_html/wp-content/themes/yootheme/vendor/yootheme/theme/platforms/wordpress/src/Wordpress/MenuWalker.php on line 112
Bedste Silver Shampoo

Bedste silver shampoo 2024 – Frisørens guide til lilla shampoo

Hvis du har blond hår eller gråt eller hvidt hår, er en silver shampoo et must. En silver shampoo – også kaldet for lilla shampoo – hjælper med effektivt at bekæmpe uønskede gule og orange toner i dit lyse hår, så du igen får de kølige, lyse og friske toner i dine lokker.

I denne bedste silver shampoo test har jeg samlet nogle af de bedste silver shampooer på markedet. Så tag et kig på denne artikel, og find dine nye silver shampoo favorit blandt udvalget.

Hvilke produkter er med i bedste silver shampoo bedst i test

#1 Hairlust Hair Growth & Repair Shampoo for Blondes

Hairlust EnrichedBlonde SilverShampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Fri for parabener, silikone, SLS/SLES sulfater
 2. Indeholder økologiske ingredienser
 3. Vegansk silver shampoo

Produktdetaljer

Med denne silver shampoo fra Hairlust kan du godt vinke farvel til orange og gule toner i dit blonde hår. Denne silver shampoo virker farvekorrigerende og indeholder violette pigmenter, der er udviklet specielt til at neutralisere de gullige og orange toner i blondt, gråt og afbleget hår. Derudover har Hairlust tilføjet en række hårvenlige ingredienser, der reparerer og styrker en sund hårvækst, såsom veganske mikroproteiner og økologisk aloe vera, blåbær og mangoekstrakt.

Alt i alt giver denne silver shampoo et fyldigere, sundere og mere skinnende hår. Uanset om du har farvet hår, eller du naturligt har lyst hår, kan du bruge en silver shampoo. Denne shampoo fra Hairlust er desuden med til at styrke dit hår grundet indholdet af de veganske mikroproteiner, der er med til at reparere og forebygge skader i håret. Indholdet af aloe vera og glycerin er med til at give dit hår masser af fugt, mens mango og blåbær er med til at beskytte dit hår mod fremtidige skader.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har blondt hår, og du er på udkig efter en god shampoo til at komme til gule toner til livs. Her får du et virkelig godt produkt, der tilmed er vegansk og uden skadelige stoffer, og så indeholder shampooen også økologiske ingredienser.

#2 MILK SHAKE Silver Shine Shampoo

Milk Shake Silver Shine Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Beriget med mælkeproteiner og frugtekstrakter
 2. Giver fornyet liv og glans til dit hår
 3. Indeholder violette pigmenter

Produktdetaljer

Denne shampoo er udviklet til dig med gråt, blondt og hvidt hår. Shampooen fjerner effektivt uønskede gullige nuancer i håret. Dette produkt er beriget med mælkeproteiner og frugtekstrakt, hvilket er med til at efterlade dit hår med masser af glans og fornyet liv.

Indholdet af de violette pigmenter gør, at shampooen fremhæver de kolde toner i dit hår. Med denne shampoo opnår du de bedste resultater, hvis dit hår er farvebehandlet.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil have en effektiv silver shampoo, der tilmed er i en prisklasse, hvor de fleste kan være med.

#3 MARIA NILA Sheer Silver Shampoo

Maria Nila Sheer Silver Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Indeholder ingen parabener eller sulfater
 2. Tilfører håret glans
 3. Virker styrkende på håret og giver en flot struktur

Produktdetaljer

Her får du en god silver shampoo fra Maria Nila, der især er god til dig med blondt hår. Denne shampoo indeholder både violette pigmenter og brombærekstrakt, hvilket giver et koldt skær i håret og modvirker gullige nuancer. Derudover er denne shampoo med til at give håret ekstra glans til gråt hår, blond hår og lyst hår.

Produktet indeholder også Colour Guard Complex, der er med til at beskytte din hårfarve og reducere farvetabet så meget som muligt. Produktet beskytter desuden mod solens skadelige UV-stråler og andre fri radikaler. Indeholder ingen sulfater og parabener.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du er på udkig efter en god silver shampoo til at vaske håret med. Hvis du har gråt eller blond hår, vil du elske denne shampoo, der er med til at give et smukt og glansfuldt hår.

#4 OLAPLEX Blonde Enhancer Toning Shampoo No. 4P

Olaplex Blonde Enhancer Toning Shampoo No. 4P

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Renser og reparerer håret
 2. Bibeholder de kølige toner i håret
 3. Neutraliserer varme toner

Produktdetaljer

Hvis du gerne vil sikre, at dit blonde hår holder sine smukke og kølige nuancer, er denne shampoo lige noget for dig. Denne shampoo indeholder en koncentreret formel med violette pigmenter, der vil tone dit hår, når du vasker dit hår.

Denne shampoo virker rensende og reparerende, samtidig med at produktet sikrer, at dit hår bibeholder de kølige toner. Med denne shampoo har du mulighed for at neutralisere de varme toner i dit hår. Produktet er fri for sulfater, og det kan bruges i både naturligt blond hår, afbleget hår samt gråt hår.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du gerne vil holde de gyldne toner i håret på afstand. Med denne shampoo kan du undgå et gulligt skær i håret grundet de aktive violette farvepigmenter.

#5 L’Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo

L'Oréal Pro Serie Expert Silver Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Fjerner misfarvninger
 2. Mild silver shampoo
 3. Nærer håret i dybden

Produktdetaljer

Dette er en fantastisk silver shampoo fra L’Oréal, der effektivt reducerer gyldne toner og gule toner i dit hår. Dette giver et mere koldt og lyst look. Dette produkt indeholder aminosyrer og andre plejende ingredienser, der er medvirkende til effektivt at fjerne misfarvninger. Derudover nærer dette produkt håret i dybden.

Derfor skal du købe produktet

Hvis du har afbleget hår, eller du fra naturens side har blonde lokker, er dette et godt produkt til dig. Her kan du reducere gulligt skær i håret, og undgå de gyldne og gule toner. Derudover er dette en mild shampoo, der virker plejende på håret.

#6 Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo 250 ml

Kérastase Blond Absolu Bain Ultra-Violet Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Unik formel
 2. Giver intens beskyttelse og fugt til håret
 3. Gør håret blødt

Produktdetaljer

Med denne silver shampoo fra Kératese får du en shampoo, der er luksuriøs og med en helt unik formel, der er fuld af violette pigmenter, der hjælper med at reducere varme toner. Resultatet er en smuk og kølig farve. Endvidere indeholder denne shampoo edelweissblomst og hyaluronic acid, der giver masser af fugt og beskyttelse til dine lokker. Derudover er dette en blødgørende shampoo, så du kan roligt glæde dig til flotte, bløde, kølige lokker.

Derfor skal du købe produktet

Dette er en god lilla shampoo, der giver gode resultater. Hvis du er på udkig efter en silver shampoo til rimelige penge, så er denne silver shampoo lige noget for dig. Her får du en god silver shampoo, der er effekt, men som samtidig ikke sprænger dit budget. Du kan bruge silver shampoo i både lyst hår, farvet hår og gråt hår.

#7 DAVINES Alchemic Shampoo – Silver

Davines Alchemic Shampoo - Silver

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Silver shampoo der skånsomt renser håret
 2. Nærende og fugtgivende effekt
 3. Efterlader håret silkeblødt

Produktdetaljer

Med denne silver shampoo fra Davines får du en silver shampoo, der skånsomt renser dit hår. Derudover intensiverer denne silver shampoo både naturligt og farvet hår. Her får du en silver shampoo, der både er fugtgivende og nærende, og som efterlader dit hår silkeblødt. For at få det bedste resultat med denne silver shampoo anbefales det, at du bruger en silver balsam fra Davines efter brug af silver shampooen.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne silver shampoo, hvis du gerne vil have en lilla shampoo, der ikke sprænger dit budget, men som samtidig er effektiv. Her får du en god lilla shampoo, der giver masser af fugt og næring til dine blonde lokker.

#8 Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Fudge Clean Blonde Violet Toning Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Silver shampoo der eliminerer uønskede gule toner i håret
 2. Kan bruges i afbleget hår og naturligt lysnet hår
 3. Indeholder violette mikro pigmenter

Produktdetaljer

Her får du en silver shampoo, der effektivt reducerer uønskede gule og varme toner i dit hår. Uanset om du har afbleget hår, eller du er naturligt blond, er dette en god silver shampoo. De violette mikro pigmenter giver et lysere og smukkere hår med et koldt skær. Sidst, men ikke mindst, har denne silver shampoo en vidunderlig duft, der holder i helt op til 24 timer.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe denne silver shampoo, hvis du gerne vil undgå de gule og orange toner i dit hår. Med denne lilla shampoo får du en effektiv shampoo, der samtidig har en skøn duft.

#9 MOROCCANOIL® Ultimate Blonde Kit (Limited Edition)

Moroccanoil® Ultimate Blonde Kit (Limited Edition)

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Perfekt til dig med lyse lokker
 2. Rejsestørrelser
 3. Indeholder en silver shampoo, silver balsam og en hårolie

Produktdetaljer

Her får du tre i én: du får nemlig både en silver shampoo og balsam og en hårolie i dette sæt, der kommer i praktiske rejsestørrelser. Disse produkter hjælper med at neutralisere orange skær og gule undertoner i håret og efterlader håret med en koldere og klarere farve. Hårolien er med til at give glans og langvarig fugt til dine lokker.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du skal ud at rejse, og du har brug for den ultimative pleje til dine blonde lokker under rejsen.

#10 Redken Color Extend Graydiant Shampoo

Redken Color Extend Graydiant Shampoo

Sammenlign priser hos forhandlerne

Fremhævede egenskaber

 1. Til dig med gråt hår og sølvfarvet hår
 2. Indeholder aminosyrer
 3. Gør håret blødt

Produktdetaljer

Denne silver shampoo fra Redken er udviklet til dig med gråt eller sølvfarvet hår. Silver shampooen indeholder pigmenter, der giver en lysende sølvpigmentering, og shampooen efterlader håret med en klarere og smukkere sølvtone. Derudover indeholder denne silver shampoo aminosyrer, der er med til at fugte og nære håret, så det fremstår velplejet og blødt.

Derfor skal du købe produktet

Du skal købe dette produkt, hvis du har gråt hår eller sølvfarvet hår. Her får du en god silver shampoo, der giver dig smukt og velplejet hår.

Hvad indeholder silver shampoo?

Det ganske særlige ved silver shampooer er, at de indeholder violette farvepigmenter, hvilket gør det til en blålilla shampoo. En silver shampoo kan indeholde et væld af andre ingredienser, der eksempelvis virker plejende på håret, eller shampooen kan give ekstra fugt til håret. Det er vigtigt, at du lader din silver shampoo sidde i håret et par minutter, før du skyller den ud, så du opnår det bedste resultat.

Silver shampooen er et godt valg til dig med blonde lokker, uanset om det er naturligt eller farvet, idet silver shampoo hjælper med at holde på farven, så dit hår fremstår flot og velplejet mellem dine besøg hos frisøren.

Hvorfor er silver shampoo godt for blond hår?

Det er det, fordi silver shampooen indeholder disse lilla pigmenter, der netop er gode til dig, der har lyse lokker. En silver shampoo hjælper med at fjerne de uønskede varme toner i dit hår, så du istedet for de ønskede kølige toner, som mange med blonde lokker netop gerne vil have.

Du behøver absolut ikke at bruge silver shampoo, selvom du har lyse lokker, men det kan være med til at give et rigtig flot resultat, hvis du bruger silver shampoo i forhold til shampoo til normalt hår. Du kan bruge silver shampoo 1-2 gange om ugen eller blot i ny og næ, alt afhængig af hvad du er ude efter.

Hvad skal overvejes, inden man køber silver shampoo?

Du skal overveje, hvad du gerne vil opnå med din silver shampoo, og hvilken hårtype du har. Har dit hår eksempelvis også brug for ekstra pleje, eller er du udelukkende ude efter at reducere de varme nuancer i dit hår? Det kan også være, at det er vigtigt for dig, at din shampoo også giver masser af fugt til dit hår.

Du skal naturligvis også overveje dit budget. Der findes silver shampooer i mange prisklasser, og du behøver absolut ikke at vælge den allerdyreste shampoo på markedet for at få et godt resultat, hvis dit budget ikke er til det.

Du kan også overveje, om det er vigtigt for dig, at din shampoo er økologisk, vegansk og ikke indeholder skadelige stoffer, såsom parabener, sulfater og lignende. Der er altså flere ting, du bør overveje, inden du bare farer ud og køber den første silver shampoo, du møder på din vej.

Hvorfor kaldes det lilla shampoo?

Silver shampoo kaldes også for lilla shampoo, fordi shampooen, som du måske har gættet, er lilla. Silver shampoo indeholde lilla pigmenter, der netop gør shampooen ideel til det afblegede hår. Det er vigtigt at nævne, at de lilla farvepigmenter ikke giver lilla hår. I stedet vil det reducere de gule eller orange toner i dit hår.

Hvilken shampoo er bedst til gråt hår?

Jeg synes, at Redken Color Extend Graydiant Shampoo er en rigtig god silver shampoo til dig med grå lokker. Du får her et virkelig godt produkt, der effektivt gør, hvad shampooen skal gøre, og du får samtidig nogle plejende egenskaber i produktet.

Der findes dog mange andre gode silver shampooer på markedet, men til lige præcis grå lokker, synes jeg, at dette er godt valg.

Hvad gør silver shampoo ved håret?

En silver shampoo bruges til at neutralisere gule og orange toner i lyst hår. En silver shampoo er med til at skabe et koldt look. Produktet kan sådan set også bruges i brunt hår og mørkt hår, hvis du gerne vil have en anden nuance. Du skal blot være opmærksom på, at bruge en passende mængde silver shampoo og ikke lade produktet virke for længe, da det kan give et lidt uheldigt resultat, hvis du eksempelvis har brunt eller rødt hår.

Silver shampoo kan godt virke udtørrende på håret. Udtørrer shampooen håret er det ekstra vigtigt med god pleje. Det kan eksempelvis være med en silver hårkur. Du kan også bruge en balsam udviklet til blonde lokker. Husk, at silver shampoo ikke vil afblege håret, men det er en god måde at vedligeholde dine blonde lokker mellem dine frisørbesøg.

Hvordan fjerner man gult skær i håret?

Det kan du blandt andet gøre med en silver shampoo. Nogle sværger også til at bruge citron i håret, idet citrus også har en afblegende effekt på håret. Jeg vil dog anbefale at bruge en silver shampoo, idet disse produkter er særligt udviklet til netop at fjerne de uønskede nuancer og toner i lyse og blonde lokker.

Hvor ofte skal man vaske med silver shampoo?

Jeg vil anbefale, at du anvender sin silver shampoo 1-2 gange om ugen. Det er vigtigt, at du læser på produktet, så du bruger silver shampooen korrekt. Som regel skal silver shampooer virke i 3-5 minutter. Det kan dog også være en idé at lade din silver shampoo virker i 10-15 minutter en gang imellem for at få et mere intenst resultat. Dette er dog meget individuelt, og det vil også afhænge af lige præcis, hvilken silver silver shampoo du benytter.

FAQ

Hvilken silver shampoo vil jeg anbefale?

Dette afhænger af lige præcis din hårtype og dit budget. Der er mange populære silver shampooer, der er gode, men den bedste silver shampoo er den, der passer bedst til din hårtype. Vi mener dog selv, at disse 10 produkter hører til blandt de bedste silver shampooer på markedet.

Er silver shampoo farligt?

Nej, silver shampooer ikke farlige.

Vi ser frem til dit besøg!

Book en tid online, eller kig ned i salonen. 

Kom forbi

Rådhusstræde 11
1466 - København K

Ring eller book online